2777
2789
عنوان

برخوردتون با یک آدم تر نس چیه؟

286 بازدید | 23 پست

ترن س به انسانی گفته میشه که جنسیت واقعیش با جنسیتی که به دنیا اومده در تضاد باشه و بر خلاف همجنسگراها کاملا توسط قانون ایران پذیرفته شده هستن و حتی اگر بخوان عمل تطبیق جنسیت انجام بدن دولت از اونا حمایت می کنه پس سعی کنیم اون هارو مورد آزار و اذیت قرار ندیم و اگر دیدیمشون باهاشون عین یک انسان برخورد کنیم چون درست اون ها نیست این رفتاری که دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که با دوتا برخورد داشتم و فهمیدم همشون عقده دارن انکار تقصیر ماست جنسیتش در تضاده با روانشه

بنظر من اینطور نیست 

ولی توی کشوری که تر نس مجازه ولی همجنسگرایان مجاز نیستن برای سرکوب نیاز کسایی که دوست دارن با همجنس خودشون فکر میکنن ترنسن و این باعث میشه براشون مشکل پیش بیاد

من هنوز معنی ت رنس و نفهمیدم ینی چی 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

برخوردی ندارم 

چند روز پیش تو پارک ی پسر ۷ ساله اینا دیدم ک خیلی با ناز حرف میزد کلا ادا های دخترونه داش با ی دختره هم دوست شده بود  راستش دلم براش سوخت چون مطمئنا تو مدرسه و بزرگسالی مورد تمسخر قرار میگیره

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️