2777
2789
عنوان

همش بهم میگن بچت مثل پسرا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 40 پست

راستش تو عکس آخر یا اونجایی که رو مبل لم داده یکم شبیه پسراست خب سعی کن موهاشو ببندی وقتی عمیق خوابه یا داری بازی میکنی ببند براش 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی عزیزم🥺❤❤ یکم شبیه پسراش ولی مشخصه دختره، من واسه اون خندش بمیرم🥺🥺

قربونت بشم عزیزم نمیدونم چرا میگن شبیه پسراش یجوری میشم سعی میکنم اسپرت تنش نکنم اصلااا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اصلا شبیه پسرا نیست  خیلیم ماشالا دختر گوگولی و خوشگلیههه

قربونت بشم چشات خوشگله 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مشخصه دختره ک😐😐😐از طرز چشماش کاملا معلومه

چی بگم والا

اوخی فندق😍 حالا به پسر من میگن دختر پسرم بیچاره به همه باید توضیح بده که پسره🤣

عمه بیشعور خواهر زادم هی مسخره اش میکرد که تو دختری مثلا داره شوخی میکنه یبار تو جمع فامیل هی اذیتش کرد بچه ۴ ساله کشید پایین گفت ازینا دارم دخترا ازینا ندارن فهمیدی؟ 😭🤣 خیلی هم بچه مودبیه ها بعدا فهمیدیم پدربزرگ پدریش بهش گفته عمه ات این حرفو زد این کارو کن 

دیگه هم زنه لال شد 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

چی بگم والا

اینم بچگی منه شش ماهگی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

پیراهن صورتی و گل‌بهی تنش کن  سنجاق سر  گل سر  تل  کلیپس  دامن  ...

صورتیم تنش میکنم اما نه همیشه تل و گلسررو کش مو بدش میاد موهاش دیگ بلند شدن میگن بزن نمیزنم اگ بزنم موهاشو ک کلاااا دیگه میشه پسر 

اسی یچی بگم ما کلاس هفتم ک بودیم فکر کنم هفتم بود ی درس داشتیم درست یادم نیس چی بود ولی معلممون میخ ...

آره خودشم تاحالا قیافش خیلی عوض شده ازنوزادی تا حالا

راستش تو عکس آخر یا اونجایی که رو مبل لم داده یکم شبیه پسراست خب سعی کن موهاشو ببندی وقتی عمیق خوابه ...

بعضی وقتا میبندم خودش بازمیکنه میکنه 

عمه بیشعور خواهر زادم هی مسخره اش میکرد که تو دختری مثلا داره شوخی میکنه یبار تو جمع فامیل هی اذیتش ...

پسر منم متاسفانه بچه تر که بود یه بار همچین کاری کرد

الان چهارسال و نیمشه

اون موقع سه سالش بود،…انقدر گفتن دیگه بیچاره مجبور شد😂

الان یکی بخواد تو اتاق بلوز عوض کنه بدو میره بیرون😃در این حد با ادبه بچم