2777
2789
عنوان

یعنی هدف این مرد چیه

179 بازدید | 8 پست

همونی هستم که گفتم مادرم خودشو تو پیج همسریابی اینستاگرام آگهی کرده و میخواد با اون یارو ازدواج دائم کنه و مادرم خیلی اذیتم میکنه و کتک میزنه، مادرم روز ۵ عید رفت شهر اون یارو و ۶ روز اونجا موند صیغه کردن و مادرم دوباره برگشت شهر خودمون الانم همش پیش من از بالا و پایین ش عکس میگیره می فرسته واسه یارو ذره ای حیا و شرم نداره ،اوایل خیلی از ازدواجش ناراحت بودم ولی الان میخوام زودتر ازدواج کنه و بره چون خیلی اذیتم میکنه ولی این مرد همش عقد رو عقب می ندازه هممون بلاتکلیفی م چرا این مرد نمیاد مادرم رو ی بار برای همیشه عقد کنه تا هممون خلاص شیم هدفش چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بدون مسؤلیت سواستفاده کنه  یارو بعيده زير بار عقد بره

شما که آقا هستی نظرتون در مورد همچین زن سبکی چیه؟ 

اخه شما همجنس خودتون رو بهتر میشناسین میخوام بدونم یارو درمورد مادرم چ فکری با خودش میکنه.