2777
2789
میشه بپرسم کنکور رو فکر میکنی میتونی چطور بدی؟؟ در چه حد بلدی؟ کانلا صادقانه و بی هیج تغییری بگو

عزیزم زیستم رو چون ع اول تابسون شروع کردم وضعم خوبه درحد 40 میزنم.شیمی 25 تا 30 و فیزیک 20 و ریاضیم داغون 7 درصد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیستم رو چون ع اول تابسون شروع کردم وضعم خوبه درحد 40 میزنم.شیمی 25 تا 30 و فیزیک 20 و ریاضیم ...

ببین اگه بتونی کنکور های جدید رو اینجوری بزنی به نسبت بد نیست

مثلا رتبه ای که میانگینش ۵۰-۶۰ بود میتونست ۵۰۰ تا ۲۰۰ اینا بیاره ، حالا تو باید با خودت حساب کنی ببینی میتونی یا نه

اگه خیلی عالی تلاش کنی و کنکور رو قوی تر بشی احتمال قبولیت هست ولی باید خیلی بخونی

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
وقت استراحته به انگیزه نیاز دارم

عزمزمه آدم لوده تو روستا صفررر صفرررر تو ۲ ماه پزشکی آورده تو که زحمت میکشی چرا خودتو میبازی؟ الان وقت جابه‌جایی و تعین رتبه هاست چون خیلیا خسته شدن و دارن جا میزنن منم مثل تو کنکوری ام میفهمم ات 

امتحان نهایی امسال خیلی کمک میکنن بخدا هم مدرسه ای من با درصد های ۴۰ و ۳۰ امتحان نهایی به دادش رسید الان داره دندون همدان میخونه فقط روحیه اش عااالی بود چرا میبازی خودتو؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

من کلی میخونم قربونت برم ایشالله که میارم مرسی بابت انگیزت    

خب دیگه مشکلت چیه پس فقط کم نیار الان همه دارن نفس نفس میزنن خود من از اتاقم حالم بهم میخوره دیگه ولی میدونم همین الان چقدر از رقیبام جلو ترم اونایی که جا میزنن البته 

ان شاالله تاپیک موفقیت همو بخونیم دوستم♡♡

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری