2777
2789
عنوان

خانمایی که زایمان کردین،....

254 بازدید | 26 پست

چه طبیعی چ سزرین، راضی بودین؟ کدومشو پیشنهاد میکنین؟

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم هردو رو تجربه کرده بود در بیمارستان خفن و خصوصی و گفت طبیعی براش خیلی بهتر بود مخصوصا از نظر شکل اندام ، منم طبیعی رو انتخاب کردم البته بیمارستان دولتی هم رفتم هردو رو و خیلی راضی بودم اولی خب کمی سخت تر بود دومی خیلی راحت تر الحمدلله دعا کنید این یکی هم راحت باشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

هرکدوم سختیای خودشو داره بتظرم بستگی به بدن وشرایطتتون داره.

لطف تاپی ک اخرم برا اسم دخملم نظر بدید

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
هفته چندمی شما

یکی از دوستان میخواست زایمان کنه براشون سوال شده بود

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
منم میخام طبیعی اپیدورال زایمان کنم ولی میترسم نتونم دردشو تحمل کنم هیچ تصوری از دردش ندارم 🥺

به سلامتی عزیزم