2777
2789

فنچه🤣🤣🤣مث اسمت

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

کلا میگه ریزه میزست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش هم متوسطه؟

کوتاهه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یعنی متوسط و ریزه میزه چون عشقم همیجوریع

آره عزیزم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

ازش مشخصات بیشتری میگرفتی خبب

ازش مشخصات بیشتری میگرفتی خبب

اینارو گفت که به عشقم میخوره قلبمو شکسته شک تردید دارم عنصرش هواست مشخصع اسمش به ه میره کله شق دمدمی مزاج  لاغر همش بهش میخوره چرا نمیاد موهاش سیاه زیاد هم سفید نیست  چونه اش کشیده و عنصرش هواست و مشخصه اسمش به ه میره اسم عشقم امیرحسین

اینارو گفت که به عشقم میخوره قلبمو شکسته شک تردید دارم عنصرش هواست مشخصع اسمش به ه میره کله شق دمدمی ...

باباا خب شک نکن خودشه

فقط یکم صبر کن ب هرچیزی زمان بدی حل میشه👌🏻

برو پیش اون فالگیر خیلیییی دقیقا ک اسم طرفم میگن بگردی است

باباا خب شک نکن خودشه فقط یکم صبر کن ب هرچیزی زمان بدی حل میشه👌🏻 برو پیش اون فالگیر خیلیییی دقیق ...

خب نگا بهش گفتم گفتی مشخصه اسمش به ه میره میتونه امیر حسین باشه گفتم بله ممکنه 

چون تنها کسی که قلبمو شکسته پارسال اونه 

شهریور پارسال گفت شهریور امسال نشست ازدواجی دارم که به سمت رسمی شدن نامزدی میبینم دارم میبینم

مشخصات اینه کمی مغرور کله شق دمدمی مزاج خانواده اش سنتی گرایی میرین زیاد اوپن نیستن میگن همه چی اصولی باشه

باباا خب شک نکن خودشه فقط یکم صبر کن ب هرچیزی زمان بدی حل میشه👌🏻 برو پیش اون فالگیر خیلیییی دقیق ...

پارسال گفته امسال ازدواج دارم ممکنه تغییر کنه چون زیاد فالل گرفتم میترسم

خب نگا بهش گفتم گفتی مشخصه اسمش به ه میره میتونه امیر حسین باشه گفتم بله ممکنه  چون تنها کسی ک ...

شایدم یکی دیگ باشه🥲