دیروز ماشین دستم بود موقع برگشت یه کامیون تو بلوار بود که جلوی ماشین و پارک کرده بودن و خاک برداری میکردن .بقیه ماشینا خیلی آروم و بااحتیاط رد میشدن منم گفتم میتونم دیگه.حرکت کردم و ماشین گیر کرد از جلو تا عقب ماشین رفت تو😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا این کامیونا و مخصوصا اتوبوسای شرکت واحد پدر مارو دراوردن همه جاده رو میگیرن -راه نمیدن رد بشیم دیروزم یه اتوبوس اومده بود تو کوچه من موندم کنار هی میگفتن برو ردی-مویرگی ردش کردم
مشکل ما دخترا اینه فکر میکنیم این پسرا ک راننده شدن از اول همین بودن ولی اینطور نیس تو خیابون ...
آره آفرین-بخدا نصف مردا بلد نیستن رانندگیو-بعضیاشون خیلیم بیشعورن-میپیچن جلوی خانم ها و کلی بد رانندگی میکنن-کلا بین مردا هی کی بد رانندگی کنه و لایی بکشه و بدون راهنما بپیچه احساس میکنه رانندگیش خوبه ولی خانم ها که احتیاط میکنن حالیشون نیس