2777
2789
عنوان

گندی زدما😭😭😭

147 بازدید | 15 پست

دیروز ماشین دستم بود موقع برگشت یه کامیون تو بلوار بود که جلوی ماشین و پارک کرده بودن و خاک برداری میکردن .بقیه ماشینا خیلی آروم و بااحتیاط رد میشدن منم گفتم میتونم دیگه.حرکت کردم و ماشین گیر کرد از جلو تا عقب ماشین رفت تو😭😭😭

اینقدر غصه خوردم از دیروز😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این کامیونا و مخصوصا اتوبوسای شرکت واحد پدر مارو دراوردن همه جاده رو میگیرن -راه نمیدن رد بشیم دیروزم یه اتوبوس اومده بود تو کوچه من موندم کنار هی میگفتن برو ردی-مویرگی ردش کردم 

خدانکنه این چه حرفیه

مشکل ما دخترا اینه فکر میکنیم این پسرا ک راننده شدن از اول همین بودن ولی اینطور نیس 

تو خیابون تا ی زن رو میبینن رانندس میگن ای وای نزنه بهمون ناشیه ولی اگر ی پسر ۱۵ساله هم باشه میگن بلده 

هر راننده چند باری ماشین رو زده ب این  ور اون ور

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
فداسرت  تا ماشین چپ نشه یه دختر راننده نمیشه  ی مشت فلزه ک درست میشه

درست میشه.ولی آدم از دست خودش حرص میخوره .بقول شوهرم رانندگی کردن نصفش به تصمیمیه که اون موقع میگیری.اصلا باید راهم عوض میکردم

درست میشه.ولی آدم از دست خودش حرص میخوره .بقول شوهرم رانندگی کردن نصفش به تصمیمیه که اون موقع میگیری ...

چون مردم ما دیدشون نسبت به ما راننده ها بده بعضی از کارامون برا اینه که جلو بقیه ضایع نشیم

مشکل ما دخترا اینه فکر میکنیم این پسرا ک راننده شدن از اول همین بودن ولی اینطور نیس  تو خیابون ...

آره آفرین-بخدا نصف مردا بلد نیستن رانندگیو-بعضیاشون خیلیم بیشعورن-میپیچن جلوی خانم ها و کلی بد رانندگی میکنن-کلا بین مردا هی کی بد رانندگی کنه و لایی بکشه و بدون راهنما بپیچه احساس میکنه رانندگیش خوبه ولی خانم ها که احتیاط میکنن حالیشون نیس