2777
2789
عنوان

دوره حسابداری برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 8777 بازدید | 73 پست
ارشد حسابداری دارممدرک خودت چیه؟ اینحوری نیست که به حسابدار بیست تومن میدن اون حسابدار با تجربه ست

من ترم دو ام هلو هم بلدم اما مسلط نیستم 

الان برم کار اموزی یا شاغل شم جایی؟ لطفا بگید

میترسم شاغل شم چون خیلی درسارو نخوندم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

من حسابدارم باید همین اول کار بگم ک خیلی سخته یعنی گاهی وقتا دلت میخواد از اعماق وجودت داد بزنی و گر ...

من ترم دو ام هلو هم بلدم اما مسلط نیستم 

الان برم کار اموزی یا شاغل شم جایی؟ لطفا بگید

میترسم شاغل شم چون خیلی درسارو نخوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا اینارو بیرون بهتر اموزش میدن تا توی دانشگاه.‌

جدی؟؟ من خودم علوم تربیتی خوندم ولی کارش دوست ندارم 

میشه با گذروندن دوره های حسابداری کار پیدا کرد یا کلا وقت تلف کردنه 

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

کامنت بالامو لطفا بخون و در ادامه اینو عرض کنم خدمتتون که ممکنه دکترای حسابداری داشته باشی ولی یه ثب ...

خودت حسابداری؟  

شغل حسابداری درسته بازار کارش خوبه ولی فوق العاده فرسایشیه و استرس زا 

و درامدشم اصلا به اندازه استرس و کار زیادش نیست

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

رشته ات چیه؟چرا مرتبط با رشته ات کار نمیکنی؟در حال حاضر شرکت های کوچک و بزرگ نیاز به حسابدار دارن اما در آینده نه چندان دور شاید خیلی کم بشه شایدم اصلا نیاز به حسابدار نباشه این که هوش مصنوعی در آینده جای حسابدار و میگیره تائید شدس خودم حسابدارم

خودت حسابداری؟ شغل حسابداری درسته بازار کارش خوبه ولی فوق العاده فرسایشیه و استرس زا و درامدشم اصلا ...

دقیقا موافقم منم حسابدارم درآمدش ارزش ندارن و تو طولانی مدت افزایش پیدا میکنه

من ترم دو ام هلو هم بلدم اما مسلط نیستم الان برم کار اموزی یا شاغل شم جایی؟ لطفا بگیدمیترسم شاغل شم ...

وااااا دختر کاش من جای تو بودم اره حتما برو کار آموزی بعدم شاغل شو حتی پاره وقت برات سابقه کار رد میشه خیلی خوبه

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

من ترم دو ام هلو هم بلدم اما مسلط نیستم الان برم کار اموزی یا شاغل شم جایی؟ لطفا بگیدمیترسم شاغل شم ...

برو کاراموزی 

تو کاراموزی هم باید زرنگ باشی کار رو خودت یادبگیری 

چون توشغل حسابداری کسی کار یاد نمیده

اره برو کمک حسابداری یا کارآموزی به نظرم دیرم هست کاش یکی بود به منم این حرف و میزد

جدی؟؟ من خودم علوم تربیتی خوندم ولی کارش دوست ندارم میشه با گذروندن دوره های حسابداری کار پیدا کرد ی ...

به نظر من ارشد روانشناسی بگیر که مرتبط با رشته ات و روانشناس شو همین الآنم میتونی تو آموزش پرورش کار کنی

اره برو کمک حسابداری یا کارآموزی به نظرم دیرم هست کاش یکی بود به منم این حرف و میزد

اها یعنی کار نکنم فعلا؟

اگه کار اموزی گیرم نیاد چی چون شهر کوچیکه رایگان هم باید کار کنی

خودمم میگم دیر شده واسه همین عصبیم

دقیقا موافقم منم حسابدارم درآمدش ارزش ندارن و تو طولانی مدت افزایش پیدا میکنه

همه حسابدارا ناراضی ان 

اونی که میگی حسابداری خوبه خودش حسابدار نیست😂😂

برو کاراموزی تو کاراموزی هم باید زرنگ باشی کار رو خودت یادبگیری چون توشغل حسابداری کسی کار یاد نمیده

اهاا

رایگان دیگه؟ چون ظاهرا رابگانه کاراموزی

کاش حداقل گیرم بیاد چون شهر کوچیکه

کی شروع کنم برم سرکار حسابداری؟ جدا از کاراموزی