2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کم کم باز علائم دیگ خودشو نشون میده 

من از اول اصلا حالت تهوع نداشتم تا الان فقط بجز وقتایی ک غذای سنگین میخوردم 

فقط درد زیر شکم . کمر درد . تورم سینه و درد مخصوصا موقع خواب

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ب مرور کمتر میشه. لواشک بخور یبوستت برطرف میشه. من ۲۴ ای کلاب ب روت دسشویی ام

اها گفتم زود نیس برا کم شدنش الان میگن باید شدیدتر بشه البته من از اول کم بود ولی شبا و صبح با تهوع بیدار میشدم میوه میخورم میگن اون کمش میکنه درسته عه واقعا مرسی گلم میخورم اخی خیلی سخته من تهوهم در حد عوق زدنای کمه 

اره کم کم باز علائم دیگ خودشو نشون میده  من از اول اصلا حالت تهوع نداشتم تا الان فقط بجز وقتای ...

اها مرسی عزیزم پ نگران نباشم تو نت میزنم یه جوابای نگران کننده رسبدم پس طبیعیه اینا کم و زیاد بشه حالتا تو بارداری خیالم راحت کردین بعد ۱۲سال باردار شدم خیلی نگرانم

من خودم خداروشکر اصن تهوع نداشتم اما میدونم هر چی بری جلوتر تهوعت کمتر میشه. 

مرسی گلم من شدید نبود شاید برا اون با میوه اینا کم شده بنظرت اینجور میگن ک خربزه و پرتقال اینا کمش میکنه

اها مرسی عزیزم پ نگران نباشم تو نت میزنم یه جوابای نگران کننده رسبدم پس طبیعیه اینا کم و زیاد بشه حا ...

ن جای نگرانی نیس اصلا 

علائمای هرکسی با یکی دیگ ممکنه فرق کنه اصلا نگران نباش

مثلا ممکنه شما بدنت گر بگیره یکی دیگ مدام لرزش داشته باشه یا یه سره گرسنت بشه یکی دیگ ممکنه اشتها نداشته باشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اها من ده روز بعد موعدم کم کم شروع شده بود حتی نمیدونستم باردارم 

منم سر پسرم یک هفته بعد تاخیر شروع شد اما این دفعه کمتره برام ...معده ام خالی بمونه یه کوچولو تهوع میگیرم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️