یسنا۹۸۰ مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 عنوان واقعاغذاکم میخورم امانه وزنم پایین میادنه سایزم چکارکنم | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 18 پست یک هفته شایددوتاقندخوردم وترک کردم البته ازفردامخام ترکش کنم کامل قنداشتهام خیلی کمه حلقه هم میزنم چندروزاماوزنم روی ۷۶موندهمرتب تخم شربتی میخورم واقعااشتهاموکم کرده اما نتیجه نمگیرمدگه عصبی شدم چکارکنم لاغربشم 1403/01/23 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 مگن قندحذف بشه پنج کیلوکم میشه امامن گاهی مخورم بخدااین چاقی سالهاروی مخمه البته همه مگن خوبیالان که دگه کم مخورم
یاس_گلی۸۲۲۸ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 4373 چکارکردی خوب شد گلم این قسمتی که نوشتم و رعایت کن سبزیجات و آب زیاد خیلی مهمه ، البته من مشکل تیروئید هم دارم یه آزمایش تیروئید هم بده ، چون من مشکل کم کاری تیروئید دارم و روی وزنم تاثیر میزاره ، قرص مصرف نکنم حتی اگه رژیم هم بگیرم وزنم بالا پایین میشه خدافظ 👋
زهرا۹۷۳۱ عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1826 یعنی بازیره؟۱۳۰۰تامجازم انقدربخورم؟ کالری شمار کرفس،زیرههرچندتا ک مجازی بخورمن اینطوری ازاستپ خارج میشم همه چی میخورم ولی ب اندازه(البته چون طبعم سرده،سردیچات نمیخورم)طب سنتی هم خوبه ها،مثلاباماساژلاغری سایزکم میکنی ب مرور
یسنا۹۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 4459 کالری شمار کرفس،زیره هرچندتا ک مجازی بخور من اینطوری ازاستپ خارج میشم همه چی میخورم ولی ب اندازه(ا ... کم مخورم والادربغ اریک گرم