2777
2789

برام دعا کنید دیگه کم اوردم.  دیگه بیزار شدم. از دست یه شوهر روانی.   بی احساس بی درک بد دهن   بخدا من ازش. سرترم ولی اینقدر گفته زشتی. اعتماد بنفس برام نمونده.  حتی محلمم نمیده هر وقت خوددش نیاز داشته باشه میاد پیشم اونم ماهی یع بار.   بعدش دیگه تو یه اتاق جدا می خوابه    یه مدت قبل خودکشی کردم ولی موفق نشدم.  دعا کنید   خدا صدامو بشنوع  خدا به دادم برسه. هر جور که شده نجات پیدا کنم 😭😭😭😭

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمن بهت نصیحت لی ب لالاش نزار بخودت برس ک متوجه یشه توعم هستی .

خیلی به خودم میرسم ولی  محل  نمیده. بخدا هکه از امدامم و ظاهرم تعرسف میکنن

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
سلام.به نظرم برید پیش مشاور.اگرم همسرتون راضی نشد تکی برید پیشش.

رفتم نتیجه نداد