2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر مذهبی و مقید باید بدونه اینجا مرد و زن مشخص نیست و دوست میشه بعد میبینن با اصفزغ سبیل در مورد رنگ لاک نمازی حرف می‌زده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دختر مذهبی و مقید باید بدونه اینجا مرد و زن مشخص نیست و دوست میشه بعد میبینن با اصفزغ سبیل در مورد ر ...

ببخشید ولی چقدر خندیدم به ریپلای شما 😂😂😂 خب وقتی دوست باشیم با هم تماس ویدیویی هم می گیریم و اینجوری کسی نمی تونه گول بزنه بقیه رو 

در حد متوسط  یه دختر شیعه معتقد که دوست داره پیشرفت کنه و کنجکاوه

اخه الان تو جامعمون ما دو مدل مذهبی دارید

یه مدل که دنبال خدا و عبادت و ..

یه مدل که بیشتر پیرو حکمت و رهبر و اخوند و ..

برای همین دوستی با افراد مذهبی از این نظر که نمیتونی تشخیص بدی دقیقا جزو کدوم دسته هستن خیلی سخته😊

ببخشید ولی چقدر خندیدم به ریپلای شما 😂😂😂 خب وقتی دوست باشیم با هم تماس ویدیویی هم می گیریم و اینج ...

تا اون موقع ملی از وفات تلف شده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه الان تو جامعمون ما دو مدل مذهبی دارید یه مدل که دنبال خدا و عبادت و .. یه مدل که بیشتر پیرو حک ...

و خیلی ها هم هر دو

کسی که پیرو رهبره قطعا دنبال عبادتم هست دسته بندی نداره امروز هم رهبر دراین باره گفتند

کاملا این دوتا جدا از هم هست عزیزم

حالا نظر شما اینه من باهاش موافق نیستم و بحثیم نمیخام بکنم راجبش