2777
2789

سلام دوستان عزیز. جنینمو باید به خاطر مشکل انسداد دیستال، نارسایی کلیوی و کمبود مایع آمنیوتیک سقط کنم. :( ۱۹ هفته س بچه. فردا ۸ صبح بستری باید بشم. خیلی میترسم. دکتر گفت اول با دارو شروع میکنیم اگه دفع نشد کورتاژ. کیا همچین مشکلی داشتن؟ خیلی میترسم. توروخدا راهنماییم کنید. 

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

عزیزم من تجربه ندارم خدا خودت کمک کنه غصه نخور ایشالا ب موقعش یکی دیگه سالم بیاد بغلت...همسایه ما بعد دوبار کورتاژ تو ماه بالا الان ی نینیه خوشگل داره اصلا نگران نباش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه من مشکلی نداشت. ولی اگه از کورتاژ میترسی اصلا نترس. بعداز عمل یه ذره هم درد نداری. اما اگه میخوان با دارو شروع کنن باید تحمل کنی. دردش یه کمی زیاده تا بیفته.

بدی روزای خوب اینه که بعدا میفهمیم روزای خوبی بودن

من هم درد سقط با دارو  کشیدم هم تجربه کورتاژ دارم . با اینکه از کورتاژ بدیی ندیدم اما میگم تا جایی که بشه طبیعی انداختش چرا کورتاژ?

بدی روزای خوب اینه که بعدا میفهمیم روزای خوبی بودن

بعضیا میگن با دارو خوبه، بعضیا میگن کورتاژ، نمیدونم کدوم واقعا بی ضررتره، خیلی میترسم بچه ها، دعام کنید لطفا.فردا ب خیر بگذره برام

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

عزیزم من سابقه سقط تو 23 هفته رو دارم البته بدون دارو،اما درد زایمانم زود شروع شد،دردش همون درد زایمانه من حدود 12 ساعت درد وحشتناک  کشیدم تا زایمان کردم،بعدش میخواستن واسه بقایاش کورتاژم کنن که دکترم گفت یه سانته با دارو دفع میشه و رحمتو دستکاری نمیکنم حیفه