2777
2789
عنوان

دعوای همسرم با خانوادم😔

281 بازدید | 4 پست

همسرم باخانوادم نزدیک یک ساله باهم مشکل پیدا کردنو قهر کردن درواقع بابام یه حرفیو زده شوهرم بهش برخورده در عوض شوهرمم بهشون بی محلی کرده باعث شده که باهم مشکل پیدا کنن نه شوهرم خونه بابا میاد نه بابااینا خونه من میان(ینی میان وقتی که شوهرم نباشه خونه) هرموقع با شوهرم حرف میزنم که حرف که نه دعوا میکنم میگم بیا میگه من پامو اونجا نمیزارم اونا بهم بی احترامی کردن اول بابات اینا بیان خونه ما بعد من میرم به بابام اینا میگم بابا شما کوتاه بیاین اوناهم میگن شوهرتو به ما بی محلی کرده اول اون بیاد😐

هر کار میکنم هیچ کدومشون کوتاه نمیان خیلی دلم گرفته نزدیک ترین و عزیزترین ادمای زندگیت اینطور اذیتت کنن🥺😭

پدرت واقعا حرف بدی زد یا شوهرت الکی بهش برخورد؟

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
پدرت واقعا حرف بدی زد یا شوهرت الکی بهش برخورد؟

کلا شوهرم اخلاقش اینه که اگه حرفی بهش بزنیم سریع بهش برمیخوره بابای منم براش مهم نیس هر حرفیو میزنه فکر نمیکنه که حالا کسی بهش بر بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل برام پیش اومده

پدرو ماورم شهرستانن بعد از دوماه اومدن تهران (تهران هم خونه دارن) اولش تو مسیر اومدن خونه ه من

همسرم خیلی بد اخلاق و بد دهن هست می تونم بگم مریضه

اون روز که خانوادم اومدن، پسرم داشت بازی میکرد، بدجوری افتاد زمین، از حال رفت

شوهرم بلند شد به همه فحش و بد وبیراه گفت، ساعت ۱۰ شب بردیم دکتر، دریغ از یک قرص برای بچه

عکس و سی تی گرفتن گفتن چیزیش نیست

بنده خدا پدر و مادرم با دل شکسته بدون شام رفتن😔😔😔

کلا شوهرم اخلاقش اینه که اگه حرفی بهش بزنیم سریع بهش برمیخوره بابای منم براش مهم نیس هر حرفیو میزنه ...

پس بیخیال شو اگر پدرت کوتاه بیاد شوهرت پرو میشه از طرفی بازهم تا پدرت کوچکترین حرفی بزنه به تریج قبای شوهرت بر میخوره

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»