2777
2789
عنوان

از فکر کردن به مرگ

100 بازدید | 16 پست

اینکه واقعا چه اتفاقی میوفته خیلی میترسم...از این اتمام واقعا میترسم...بارها شده آرزوی مرگ کردم که دیگه نباشم اما خود مرگ برام هراس آوره...اینکه چه بلایی سرم میاد بعدش خیلی میترسم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اینحا که بدتر نیست

من یکی میگم کاش همه چی تموم شه چون دیگه کشش سوال جواب اونور رو ندارم

پوچ شیم بره

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
کلا مرگ ترس داره خود امامان هم میترسیدن با اینکه معصوم بودن 

الان داشتم بش فک میکردم...واقعا میترسم از ایگکه چی درانتظارمه...باز اگه موچی بود میگفتم یه لحظه مرگه و خلاص

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
از اینحا که بدتر نیست من یکی میگم کاش همه چی تموم شه چون دیگه کشش سوال جواب اونور رو ندارم پوچ شیم ...

آره...ولی نمیدونم با این وجود از فاقبت اون سمت میترسم خیلی

میخواب همینجا حرف بزنیم 

سلام خوبی؟ببین نی نی یار زد تاپیک منو ترکوند...اصلا یادم نمیاد درست چیا گفته بودم😂😶

دیدم ترکید نتپنستم بخونم هیچ کامنتیم نداشت نمیدونم چطوری ترکید دوباره بنویس

حالا زیاد موضوع مهمی نبود اونموقع فی البداهه اومد تو سرم گفتم تگت کنم بخونی چون قفل بود تاپیکت...الانم رفتم تو کاربریت اون تاپبکت نیست انگار!