اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 عنوان ⭕آمپول پروژسترون⭕ 399 بازدید | 28 پست سلام عزیزان کسی بوده که بعد از زدن آمپول پروژسترون باز هم پریود نشه؟من الان نزدیک چهار روزه که زدم ولی هنوز خبری نیست کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی.... 1403/01/22 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها667092 عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 13721 تا دو هفته وقت هست برای پریود شدن اگه هم نشه احتمال بارداری هست
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 من هم بزنم دیر میشم همون حدود۱۴ روز یه بارم نشدم اصلا من الان چهار روزه ک زدم هنوز خبری نیست کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 میگن تا دو هفته وقت داره اثر کنه خدا کنه نگرانم باز پریود نشم کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 تا دو هفته وقت هست برای پریود شدن اگه هم نشه احتمال بارداری هست الان چهار روزه ک زدم مجردم عزیزم کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 تنبلی داری؟ رفتم دکتر چون دو ماه بود پریود نشده بودم گفت اول پروژسترون بزن پریود ک شدی آزمایش هورمونی بده بعد سنو کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 8621 رفتم دکتر چون دو ماه بود پریود نشده بودم گفت اول پروژسترون بزن پریود ک شدی آزمایش هورمونی بده بعد سن ... اگه تاخیر پریودی همیشه داری ممکنه تنبلی باشهنگران نباش منم میخواستم پریود شم تا چند روز خودمو به دارو بسته بودم معجزه کن صبر مرا
اقدس_هستم_زن_همسایه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 851 اگه تاخیر پریودی همیشه داری ممکنه تنبلی باشه نگران نباش منم میخواستم پریود شم تا چند روز خودمو به د ... ن اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم😢از روزی ک پریود نشدم صورتم جوش چرکی ریخت بیرون کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
پیوند_ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 8621 ن اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم😢 از روزی ک پریود نشدم صورتم جوش چرکی ریخت بیرون پس احتمال تنبلی کمه اما حتما سونو بدهتا هفته دیگه پریود نشدی دوباره برو دکتر. معجزه کن صبر مرا
foroogh1366 عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 467 من هم بزنم دیر میشم همون حدود۱۴ روز یه بارم نشدم اصلا ببخشید بعد نشدین چکار کردین،منم ۱۴ روزه زدم نشدم
foroogh1366 عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 467 رفتم دکتر چون دو ماه بود پریود نشده بودم گفت اول پروژسترون بزن پریود ک شدی آزمایش هورمونی بده بعد سن ... عزیزم شما پریود شدین ،منم شرایطممثل شماست اما ۱۴ روزه آمپول زدم نشدم ،دکتر میگه روز سوم پریود باید بری ازمایش هورمونی
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29291 ببخشید بعد نشدین چکار کردین،منم ۱۴ روزه زدم نشدم دوباره زدم😪