2777
2789
عنوان

⭕آمپول پروژسترون⭕

399 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان کسی بوده که بعد از زدن آمپول پروژسترون باز هم پریود نشه؟من الان نزدیک چهار روزه که زدم ولی هنوز خبری نیست

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم بزنم دیر میشم همون حدود۱۴ روز یه بارم نشدم اصلا

من الان چهار روزه ک زدم هنوز خبری نیست

کاربری دست دو نفر است اولی خودم دومی هم خودم       نازیزه که م ؛نه ونده ی خوتت خوش نه وی،خودم خوش نه وی خوشم نه ویی....
میگن تا دو هفته وقت داره اثر کنه

خدا کنه نگرانم باز پریود نشم

تا دو هفته وقت هست برای پریود شدن  اگه هم نشه احتمال بارداری هست

الان چهار روزه ک زدم 

مجردم عزیزم

تنبلی داری؟

رفتم دکتر چون دو ماه بود پریود نشده بودم گفت اول پروژسترون بزن پریود ک شدی آزمایش هورمونی بده بعد سنو

رفتم دکتر چون دو ماه بود پریود نشده بودم گفت اول پروژسترون بزن پریود ک شدی آزمایش هورمونی بده بعد سن ...

اگه تاخیر پریودی همیشه داری ممکنه تنبلی باشه

نگران نباش منم میخواستم پریود شم تا چند روز خودمو به دارو بسته بودم

معجزه کن صبر مرا 
اگه تاخیر پریودی همیشه داری ممکنه تنبلی باشه نگران نباش منم میخواستم پریود شم تا چند روز خودمو به د ...

ن اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم😢

از روزی ک پریود نشدم صورتم جوش چرکی ریخت بیرون 

ن اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم😢 از روزی ک پریود نشدم صورتم جوش چرکی ریخت بیرون 

پس احتمال تنبلی کمه 

اما حتما سونو بده

تا هفته دیگه پریود نشدی دوباره برو دکتر.

معجزه کن صبر مرا 
رفتم دکتر چون دو ماه بود پریود نشده بودم گفت اول پروژسترون بزن پریود ک شدی آزمایش هورمونی بده بعد سن ...

عزیزم شما پریود شدین ،منم شرایطم‌مثل شماست اما ۱۴ روزه آمپول زدم نشدم ،دکتر میگه روز سوم پریود باید بری ازمایش هورمونی