2777
2789

من خودم مجردم این موضوع برای دوستمه ازتون کمک خواسته 

یک ماهه عقد کرده میگ جلو نامزدش املت خورده همه رو ریخته روی ریشش و لباسش و شلوارش و اصلا امون نمی‌داده ک شوهر اونم چیزی بخوره بعد اینم خجالت کشیده اومده بگه که مثلا خانواده ما ریلکسن باباش با جدیت گفته بسه تو غذاتو بخور حالا دوستم میگه چیکار کنه تا رفتارهای باباش مخصوصا اونجوری که باهاش جلو نامزدش صحبت کرده رو درست کنه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نکنه ، بعدا که بیشتر با نامزدش آشنا شد می‌فهمه همچین تحفه ای نبوده ، باور کن ، سخت نگیرید

ن ناراحته اینه بیشتر که باباش جلو نامزدش با دوستم بد صحبت کرده میگ نامزدم بعدا سواستفاده نکنه از این حرف بابام با من

تو یه ماهیتابه

شرمنده ولی خود دوستتون هم فرهنگ نداره انگار که تو ماهیتابه املت گذاشته جلو‌نامزدش!!! 

همون اول قشنگ برای هرکسی تو بشقاب می‌ریخت  مبخوردن! 

این چیزها هم پیش نمیومد!!! 

والا ما تو خونه خودمون هم همیشه تو بشقاب میریزیم برای هرکسی! دیگه اینکه جلو‌نامزدش بوده!!

پس گله اش برای چیه!!

باباش چه بی ادبه.هم خوردنش درست نبود هم حرف زدنش.ولی یه چیز بگم .هرکسی شخصیت و فرهنگ و شعور خودش رو داره الان مثلا ما رو بذارن کنار چندتا ج ن ده مثل اونا میشیم؟یا کنار کسی باشیم که فحش میده ماهم فحش میدیم؟اگه نامزدش تربیت درستی داشته باشه و باشعور باشه سو استفاده نمیکنه

تو یه ماهیتابه

خب دوست شما شوهر كرده

ولي اداب رفناري رو بلد نيست..

داخل يك ظرف جدا بايد ميكشيد املت همسرش رو.

اونم تازه وصلت كردن.

ما بعد ١٥/١٦ سال ازدواج هنودم با ماهيتابه غذا نخورديم والا.

هيمن چيزاي كوچيك شان و شخصيت ادم رر نمايان ميكنه.

اينارو دوستت رعايت كنه

رفنار پدرش رو پوشش ميده

💕