2777
2789
عنوان

باردارم میاین به لحظه

89 بازدید | 13 پست

یازده هفتمه

تو همین ده روز اخیر شکمم بزرگتر شده

طوریکه سر دختراولم پنج ماهه بودم

احساس میکنم پوستم داره کشیده میشه و دیگه جانداره

البته بعداز زایمان اول شکمم مثل سابق نشد

این طبیعیه؟

شماهم مثل من بودین ؟

امکان داره دوقلو باشه؟

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

سلام دوست عزیزم تو هفته ۱۱ حداقل ۲ سونوگرافی رو داشتی اگر دوقلو بود قطعا مشخص میشد تجربه مشترک نداشتم من تا هفته ۱۵ فقط سردرد داشتم و می‌خوابیدم درد پشت قفسه سینه داشتم اما کلا سعی کن هر شب قبل خواب از پشت زانو تا بالای سینه با روغن زیتون چرب کنی من یک دونه ترک هم ندارم از هفته ۹شروع کردم نه سینه نه شکم‌ شاید اصلا واسه همین کشیدگی پوستم رو حس نمی‌کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ندارم ولی لطفا برای منم دعا کن مامان بشم🥺🥺🥺🥺

عزیزدلم 🥺🥺

انشاالله به حق امام حسین همه طعم پدرومادرم شدن حس کنن شماهم همین طور

چندساله خونه داری؟

سلام دوست عزیزم تو هفته ۱۱ حداقل ۲ سونوگرافی رو داشتی اگر دوقلو بود قطعا مشخص میشد تجربه مشترک نداشت ...

نرفتم فقط پنج هفته رفتم گفت هنوز خیلی کوچیکه اگه باردار هم باشی چیزی دیده نمیشه

هفته دیگه میرم

بخاطر اینکه شکم دوم هستی پوستت باز شده شکمت بزرگتر از بارداری اولته وگرنه الان خیلی کوچیکه 

قبل بارداری دور شکمم ۹۲_۹۳بود الان شده۹۶

عزیزدلم 🥺🥺 انشاالله به حق امام حسین همه طعم پدرومادرم شدن حس کنن شماهم همین طور چندساله خونه دار ...

مرسی عزیزم یکساله.. دوسالم عقد بودم

هفت ماه اقدامم ولی تا حالا قسمتم نشده و اینکه از اول خیلییی عاشق بچه بودم یعنی همه ذوقم این بود عروسی کنم بچه بیارم ولی فعلا قسمتم نشده🥺🥺

مرسی عزیزم یکساله.. دوسالم عقد بودم هفت ماه اقدامم ولی تا حالا قسمتم نشده و اینکه از اول خیلییی عاش ...

پس خداروشکر هنوز اول راهی

منم اول عروسیم تا هشت ماه تو اقدام بودیم نشد بعد خدا دخترمو بهم داد

منم دیگه داشتم شک میکردم نکنه مشکلی هست

اصلا هم از اول ازدواجم نه قرص و...نداشتم

پس خداروشکر هنوز اول راهی منم اول عروسیم تا هشت ماه تو اقدام بودیم نشد بعد خدا دخترمو بهم داد منم ...

آره اما خیلی سخته انتظار🥺🥺

خداروشکر که باردار شدی کاش منم زودی باردار شم

آره اما خیلی سخته انتظار🥺🥺 خداروشکر که باردار شدی کاش منم زودی باردار شم

به نظر من که اگه سنت کمه اصلا عجله نکن

من که از روزهای شیرین و....اول ازدواجمون چیز زیادی نفهمیدم

بچه شیرینه ولی بعد بچه دیگه تنهایی با همسر باید دورشو خط بکشی و نمیتونین زیاد شیطونی کنین

شب فقط مثل خرس از خستگی کنار هم خروپف میکنیم😆😁

به نظر من که اگه سنت کمه اصلا عجله نکن من که از روزهای شیرین و....اول ازدواجمون چیز زیادی نفهمیدم ...

۲۲ سالمه همسرمم ۲۸

آره همه میگن بعد بچه دیگه کلللل زندگی میشه بچه داری

ولی جفتمون عاشق بچه ایم این مدت هم نشده ترس نشدنش رو دارم برا همین دارم دکتر میرم که انشالله زودتر بشه