2777
2789

من ظهر دوس داشتم غیبت کنم 😂😂

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من الان خیلی ناراحتم و بغض کل گلومو گرفته و دارم میلرزم .نمیدونم چرا خندم میگیره نگاه ب لیوان میکنم میخندم ب هرچیزی ک خانوادم میگن میخندم در حد روده بر .دلیلش چیه دیوونه شدم

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

باران می بارد امشب

دلم غم دارد امشب ...

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

من و‌لایک‌کنید برم بیام یه سوال دارم

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
دوستان من الان خیلی ناراحتم و بغض کل گلومو گرفته و دارم میلرزم .نمیدونم چرا خندم میگیره نگاه ب لیوان ...

ن خیلی ناراحتی 

چیشوه؟

چی بگم 

مثلا داییم داره میادحوصله مهمون ندارم یااتاقم کثیفه حال ندارم تمیزکنم نمیدونم دروقفل کنم یانه😐😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

قایقم سولاخ شده رو آب معلقه..

یه چنین حالی دارم..

افسرده..

شکست عشقی خورده..

کمبود محبت دارم..

الانم برگشتن بهم گفتن ناز نکن درصورتی ک چون بدغذام گفتم سیب زمینی هارو سرخ کنید همین!

اگ کسیو دارید ک نازتونو میکشه باید بگم خیلی خوشبختید:)

مشاور سایتمم😌❤