2777
2789

سلام عیدتون مبارک باشه .طاعات و عباداتتون مقبول درگاه الهی انشاالله 

ببخشید میخواستم بپرسم جمعه ها متروی تبریز کار میکنه ؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره جواب بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی سرش نمی‌شه پولش رو می‌خورن

یکی گرون بهش می‌فروشن

حقش رو ضایع می‌کنن

اعتماد می‌کنه تهمت می‌زنن

هزار مورد هست که گناه طرف عدم آگاهی و اعتماد بیجاست

ولی کی میاد به کسی پولش رو خوردن به چشم کسی نگاه کنه که انگار چه گناه کثیفی کرده و خودش مورد داره و فلان؟

به خاطر سادگی و اشتباه نباید به دید بد نگاه بشه به کسی

حالا بیخیالی مادر و .. به کنار

ما هر روز هزار جا میریم 

اوتوبوس و مترو و تاکسی و .. 

بابا من لامصب ثابت تو سالن مترو وایساده بودم مرتیکه اومد از جلوم رد شد دستش رو مالید به ناحیه خصوصیم 

الان گناه من سادگیه؟ اعتماد بیجا؟ هرزگی؟

اینجا جاش نبود اما باید می‌گفتم، شب به خیر

یکی سرش نمی‌شه پولش رو می‌خورنیکی گرون بهش می‌فروشنحقش رو ضایع می‌کنناعتماد می‌کنه تهمت می‌زننهزار م ...

نه من نگفتم سادگی هرزه گری هست یا فرد تجاوز دیده هم هرزه 

اون موردی که شما گفتی دست زدن به ناحیه خصوصی ،برای من هم اتفاق افتادم دیدم یه پسر قد کوتاه زشت که نگاه کردن بهش کفاره داره از شلوغی بازار سو استفاده کرده  و دست زد ولی فقط در حد یه لمس ساده نه بیشتر شاید باورتون نشه اما لمس ناحیه خصوصی توسط یه پزشک متخصص هم برای من اتفاق افتاده این نه سادگی هست نه تجاوز 

مقوله تجاوز اصلا جداست تجاوز بار معنایی سنگین‌تری از اونچه شما تعریف کردید داره تجاوز یعنی ارتباط جنسی با زور و عدم اجازه قبلی 

حتی یه مرد به همسر قانونی و شرعی خودش هم میتونه تجاوز کنه شاید شرعی هست ولی خب اگر رضایت قلبی از جانب زن نباشه از نظر اخلاقی تجاوز هست.

و در آخر خانوم جون عزیز من🥰🥰❤

شما راست میگی سادگی و سهل انگاری گناه کثیفی نیست اما گناهه نه به اون معنا که تصور میکنی 

به این معنا که وقتی سادگی و اعتمادی بیش از حد باشه تاوان گزافی داره تو این زمونه نباید حتی به برادر هم اعتماد کرد.

آره گناه یه عده فقط سادگیه خانوم جون 

ممنون که نظرت رو برام گفتی عزیزم😚😚