2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم میگ ازدواج کردی قضیه قرص برای پریودی رو نباید بگی 

ببین‌.این‌ مشگلت‌ راباید‌ بری‌ پیش‌ دکتر‌ فوق‌ تخصص‌‌‌زنان‌ جلو‌ پیشرفتشو‌‌بگیره‌ تابه‌ مرورزمان‌ خوب‌ بشی‌.ودقیقا‌ طبق‌ حرف‌ مادرت‌ نباید‌ به‌ خواستگارت‌ یاهمسرایندت‌ بگی‌.

ببین‌.این‌ مشگلت‌ راباید‌ بری‌ پیش‌ دکتر‌ فوق‌ تخصص‌‌‌زنان‌ جلو‌ پیشرفتشو‌‌بگیره‌ تابه‌ مرورزمان‌ خو ...

طبق‌ حرف‌ خودت‌ که‌ باخوردن‌ قرص‌ پریود‌ میشی‌ به‌ احتمال‌ زیاد‌ مشگل‌ تخمدان‌ داری‌‌.تحت‌ درمان‌ قراربگیر‌.

درسته دکتر رفتم گفته باید همین قرص بخوری عوارضی نداره انگار خداروشکر

درمورد‌ ازدواجت‌نگران‌ نباش‌۳سال‌ دیگه‌‌ازدواج‌ خوبی‌ خواهی‌ داشت‌‌‌.وایندت‌ به‌ نسبت‌ خوبه .اصلا نگران‌ نباش‌.فقط‌‌این‌ مشگلتو‌ به‌ هیچ‌ کس‌ مخصوصا‌ به‌ اقوامت‌ نگو‌.موفق‌ باشی

درمورد‌ ازدواجت‌نگران‌ نباش‌۳سال‌ دیگه‌‌ازدواج‌ خوبی‌ خواهی‌ داشت‌‌‌.وایندت‌ به‌ نسبت‌ خوبه .اصلا نگ ...

مرسی عزیزم بعضیا تو این تاپیک میگفتن حق داره طرف بدون ولی به نظرم لیاقت یک زندگی خوبی دارم و نمیگم مطمعا هستم