2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5594 بازدید | 154 پست
بچه ها یچیزی به اسم مردار سنگ وجود داره پودری هست تو عطاری پیدا میشه بگیرین بزنین زیر بغل و هرجایی ک ...

نمیرن بگیرن لامصبا نمیرنن خاک توسراین جور ادما

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خودشون چجوری تحمل میکنن

نمیدوننمممم واقعا نمیدونم چجوری 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

حالا تو اتاق پرو گفتی . من خاطره دارم از زمان بارداریم تابستون رفتم اکو قلب جنین من کلا عادت دارم تابستون هر روز برم حمام مخصوصا اگه کار مهی داشته باشم. رفتم تو اتاق رو تخت دراز کشیدم واقعا تخت بو عرق میداد خود کار کنای اونجا هم شاکی بودن که از هر سه تا خانم باردار یه نفر بو عرق میده حالمون بهم میخوره وقتی کارشون رو انجام میدیم . واقعا درکت میکنم 

خوب اصلش همین تمیدونم مادرشون شوهرشون چیزی نمیگن بهش

من همیشه ترس از اینکه یکی برگرده بهم بگه خانوم چقدر بو عرق میدی دارم به خاطر اونم که شده سعی میکنم هیچ وقت به اون مرحله نرسه ولی بعضیا واقعا اصلا براشون مهم نیست

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
الان همکلاسیم منو تا مرز خفه شدن می‌بره رومم نمیشه بهش چیزی بگم 😑

بهش بگو ناراحتم شد عب نداره بابا زشته برا یه دختر بکشش کنار بگو عزیزم فصل گرما تند تند دوش بگیر بگو ممکم ناراحت بشی اما من بهت بگم بهتر از اینکه غریبه باتندی پرویی بهت بگه بعضی وقتا بوی عرقت میاد اما گاخی وقتا ک تند تند میری اصلا اینطوری نیس 

اتفاقا میگن دوست خوب کسیه که ایرادتو بگه بهش با مهربانی بگو

می‌ترسم بحثمون بشه

اصلا کسی نیست که کوتاه بیاد و قبول کنه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من خیلی زود بوی عرق میگیرم.اصلا دست خودم نیست ولی خیلی رعایت میکنم هرجا بخوام برم قبلش دوش میگیرم ...

طرف تو گرما ساتن میپوشه دوشم نمیگیزه ببین چی دیگه 

هم خانمها هم آقایون لطفا دوش بگیرین 

هم زن بو بده زشته هم مرد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد