2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهرم از جاریم بدتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اولا بی بته درسته دوما بی پدرومادر بودن عیب نیست،سوما ادب وتربیت شماهم دست کمی از جاریتون نداره

جاریم خیلی آدم بی‌شعوریه. 

مادر و پدرش زنده هستن. 

ولی بی پدر و مادر یه فحشه. یعنی تربیت خانوادگی نداره. 

من به شما که بی‌احترامی نکردم. شما به من بی احترامی میکنید. 

اینجا داریم درباره جاری حرف می‌زنیم. 

اولا بی بته درسته دوما بی پدرومادر بودن عیب نیست،سوما ادب وتربیت شماهم دست کمی از جاریتون نداره

جاری من برگشته به شوهرم میگه برای چی خونه پدرت میای!  برو خونتون! 

مادرشوهرم پنج تا عروس طلاق داده. جاری من زن سوم برادر شوهرمه. زن و بچه اول برادرشوهرم خودکشی کردم. زن و بچه دوم برادرشوهرم طلاق گرفتن. 

این جاری بی تربیته هم زن سومشه.که قبلا شوهر داشته.

تازه زن برادرشوهرم شده. زبون دراز داره. 

من  عروس قدیمی هستم. با همشون فرق دارم. 

جاریم خیلی آدم بی‌شعوریه.  مادر و پدرش زنده هستن.  ولی بی پدر و مادر یه فحشه. یعنی تربیت ...

یعنی چون جاریتون بیشعور هستن شما مجازید بهش فحش بدید؟خوبه خودتونم اعتراف میکنید که بی پدرومادر فحشه