2777
2789
عنوان

با پسری که ...ازدواج میکنید؟

534 بازدید | 20 پست

شوهرم شغل و درامدش خوبه خونه و ماشین داره 

پولداره 

اما همش حرف حرف اونه 

خرج خونوادشو میده ولی برای من خسیسه ما عقدیم و اون بد چند هفته که عقد کردیم بکارتمو گرفت بزور

موضوع بکارت واسع خونوادم مهمه کسی اینو نمیدونه و با شناختی که از شوهرم دارن میگن جداشو ،خونواده خودمم وضعیت مالی خوبی ندارن پدرمم اعتیاد داره 

حالا موندم این وسط شوهر گند اخلاقمو تحمل کنم یا برم پیش مادرو پدرم تو خونمونم همش جنگه 

از همه جا ترکیده مظلوم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زور ازت گرفت؟؟؟ 

متوجه نمیشم 

حالا کاری ندارم که خودت چه قدر اشتباه کردی 

ولی به این هم فکر کن که قراره یه عمرررر باهاش زندگی کنی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من نامزد قبلیم حرفدحرف خودش بود ی مردادی کثیف مرد سالار هول

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

من بودم خودمو از چاله نمینداختم تو چاه و برمیگشتم پیش خانوادم 

البته من اصلا از جزئیات رابطتون ، پدر و مادرت اوضاع شوهرت و .... خبر ندارم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
وایییی شما که اینارو‌میدونیددد چرا بکارتو دادی به هوا. ادم عصبی میشه از یه عده از دخترا زوددد رام ...

وقتی تو حس باشن کار ی لحظس

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️