2777
2789
عنوان

آرزوی مرگمو داره

440 بازدید | 5 پست

امروز  با همسرم سر اینکه چرا شبا با گوشی میخوابه و صبح ها هم تا چشم باز میکنه سرش تو گوشیه بحثم شد.... چیز خاصی هم‌گفته نشد، در نهایت برگشت گفت هر روز صبح که میری سر کار آرزو میکنم دیگه برنگردی😔

یه روزی عاشق این آدم بودم....

اینو گفت و زد بیرون. وقتی برگشت گفتم تو که اراده کنی میتونی از من خلاص شی چرا مثل پیره زنا نفرین و آرزوی مرگ میکنی، خب برو طلاق بده اگه اینقدر ازم بیزاری.....

حیف که من هنوز ته دلم دوسش دارم و نمیتونم بذارم برم. و نمیتونم پسرمو این وسط قربانی کنم.

اما حرفش تا مغز استخونمو سوزوند😔 

فدای قلبت بشم. 

یکم با خدا حرف بزن آروم میشی عزیزم .

خدا رو همیشه از همسراتون بیشتر دوست داشته باشید قلب انسان حرم خداست حتی حرم همسر هم نیست... نه اینکه دوست نداشته باشی شوهرتو ولی خدارو بیشتر باید دوست داشت چون ما همیشع اونو آزار میدیم نه اون مارو

ولی اون معتاد گوشی شده واسه همون نمیتونه درشه شاید بدبخت کار خاصس هم نکنه تو گوشی ولی مردا بی اعصابن یکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای قلبت بشم.  یکم با خدا حرف بزن آروم میشی عزیزم . خدا رو همیشه از همسراتون بیشتر دوست داشت ...

اره من نه شوهرم دیگه برام اونجور ک نباشه بمیرم براش اولا زیاد دوسش داشتم

ن دیگه متنفرم بخاطر بدی هاش

همزن جمله ای ک شما گفتی نمیدونم استاد شجاعی گفت یا یکی دیگه دلم ارومتره

درگیریم کمتر با شوهرم..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....