2777
2789
عنوان

جواب سوالمو بدید مرسی

57 بازدید | 11 پست

اگه برای قهر خونه را ترک کنید برید خونه پدرتون و یک ماه و خورده ای اونجا باشید و وقتی برگشتید سر زندگی متوجه بشید شوهرتون توی نبودتون با دخترای دیگه چت کرده چیکار میکنید؟

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلاق 

برگشتی از نو بساری دوباره میری طلاق بگیری؟

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
چاره کارت به روت نیاری محکم بچسبی به زندگیت

این قضیه مال چند ماه پیش متاسفانه به رو اوردم چند بارم به خاطرش بحث کردم اما حال روحیم خوب نمیشه نمیتونم حرفای شوهرم فراموش کنم

این قضیه مال چند ماه پیش متاسفانه به رو اوردم چند بارم به خاطرش بحث کردم اما حال روحیم خوب نمیشه نمی ...

کاش انگار ندیده بودی. حالا چی گفته مگه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
کاش انگار ندیده بودی. حالا چی گفته مگه؟

کاش اصلا نمیدیدم تو ربات چت تلگرام چت کرده کرده بود 

به دختره گفته بود قشنگی  و کارهای هنریشم تشویق کرده بود 

و چت کرده بود بقیه اش را نمیدونم و با  دخترا و پسرای دیگه ام چت کرده بود اما من ندیدم 

کاش اصلا نمیدیدم تو ربات چت تلگرام چت کرده کرده بود  به دختره گفته بود قشنگی  و کارهای هن ...

ول کن اونها رو کاری کن که تو رو ول نکنه بره با کسی چت کنه. کاری کن اصلا حال نداشته باشه فکر خانم دیگه ای کنه

سلامتی و خوشبختی دخترم
ول کن اونها رو کاری کن که تو رو ول نکنه بره با کسی چت کنه. کاری کن اصلا حال نداشته باشه فکر خانم دیگ ...

نمیتونم فراموش کنم حالم بد میخام طلاق بگیرم

نمیتونم فراموش کنم حالم بد میخام طلاق بگیرم

برو بگیر فردا میخوای دوباره ازدواج کنی یکی که خیانت کرده و زنش طلاق گرفته میاد سراغت و ازت خواستگاری میکنه. دیونه نشو بچسب بزندگیت

سلامتی و خوشبختی دخترم