اگه برای قهر خونه را ترک کنید برید خونه پدرتون و یک ماه و خورده ای اونجا باشید و وقتی برگشتید سر زندگی متوجه بشید شوهرتون توی نبودتون با دخترای دیگه چت کرده چیکار میکنید؟
از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ترک خونه با قهر مشکلی رو که حل نمیکنه هیچ مشکل جویدم بوجود میاره حالا وقتی من زندکیمو ترک میکنم باید طبعاتشم بپذیرم. و اگر اومدم باید بسازم رابطه رو نه خرابتر کنم
از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
این قضیه مال چند ماه پیش متاسفانه به رو اوردم چند بارم به خاطرش بحث کردم اما حال روحیم خوب نمیشه نمیتونم حرفای شوهرم فراموش کنم
کاش اصلا نمیدیدم تو ربات چت تلگرام چت کرده کرده بود
به دختره گفته بود قشنگی و کارهای هنریشم تشویق کرده بود
و چت کرده بود بقیه اش را نمیدونم و با دخترا و پسرای دیگه ام چت کرده بود اما من ندیدم
ول کن اونها رو کاری کن که تو رو ول نکنه بره با کسی چت کنه. کاری کن اصلا حال نداشته باشه فکر خانم دیگ ...
نمیتونم فراموش کنم حالم بد میخام طلاق بگیرم