دیشب با گوشی داشتیم فیلم نگاه میکردیم که اصلا نمیدونم چی شد گوشیم افتاد دستش و رفت تو تلگرامم و خب من هیچ کاری هم نکردم چون دانشگاه میرم ی سری وقت ها مجبور میشم دختر ها جزوه ندارن از همکلاسی های پسر بگیرم که اون ها رو پاک نکرده بودم بعد رفت تو روبیکام اسم همکارم رو دید سیو کرده بودم آقای فلانی بعد برداشت به اون پیام داد از طرف من سلام خوبی اون هم خیر ندیده سریع جواب داد به به ببین کی پیام داده سلام و داستان از این جا شروع شد ناگفته نماند این آقا قبلا بهم گفته بود بهم حس پیدا کرده و من دیشب این رو به همسرم گفتم تا الان هم هر کی مزاحمم میشد نمیگفتم که شکاک نشه بد نشه عصبانی نشه همین😔حالا الان نمیدونم چه کار کنم واقعا تا حالا بهش هیچ وقت خیانتی نکردم از این کارها حالم بهم میخوره
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بهش ثابت کنین که چت ها درسی بوده خانم و ضمنا وقتی شما هیچ کدوم از برنامه های مجازی و چت تون هیچ رمزی نداره و شما چت هاتون رو حذف نکردين همین یه نشونه س واسه اینکه شما مشکلی ندارین و ايشون نباید به شما شک داشته باشن