2777
2789
منم اینجوریم ولی همیشه پنج روزه هستم ولی دوره ۳۰_۳۵ روزه است ریزش مو دارم 

دکتر بهتون چی گفت ؟

من فکر می‌کنم ژنتیکیه برا من درمان نداره

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ازمایشامه

اره خب بالاست ولی شدید نیست خوشبختانه . 

میگم اگه چای نعنا و برگش رو زیاد بخوری و ورزش روزی یکی دوساعت انگام بدی طبیعی میاد پایین . شیرینجات مثل سمه.

با همین مقدار کم ریزش دارید؟ 

اره خب بالاست ولی شدید نیست خوشبختانه .  میگم اگه چای نعنا و برگش رو زیاد بخوری و ورزش روزی یک ...

بله موهام سریع چرب میشه ریزشم بعضی روزا ۲۰ تاست بعضی روزا ۵۰-۶۰ تا

دوستم این مشکل رو داشت قرص که مصرف میکرد قائدگی هاش منظم شده بود و به طور کل خیلی روش تاثیر داشت

شما تنبلی تخمدان هم دارین درسته؟

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بله موهام سریع چرب میشه ریزشم بعضی روزا ۲۰ تاست بعضی روزا ۵۰-۶۰ تا

۲۰ تا که چیزی نیست عسلم خیلیم خوبه

در اون حدی بالا نیست که موناتون رو خراب کنه چون ریزشتون طبیعیه ولی باید بیاد پایین 

دوستم این مشکل رو داشت قرص که مصرف میکرد قائدگی هاش منظم شده بود و به طور کل خیلی روش تاثیر داشت شم ...

دکتر گفت دارم و سونوگرافی هم گفت ولی خب من هرماه پریود میشم فقط دوره ۳۰_۳۵ روزه

دکتر گفت دارم و سونوگرافی هم گفت ولی خب من هرماه پریود میشم فقط دوره ۳۰_۳۵ روزه

اگه دکترت خوب باشه و داروهاتو به موقع مصرف کنی مشکلت حل میشه انشاءالله 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇