2777
2789
عنوان

امروز تولدمه 🖤💔😔

517 بازدید | 35 پست

و من غمگین ترین و تنهاترین و دلشکسته ترینم   

آرزو میکنم تا سال دیگه نباشم   

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اول ک تولدت مبارک 

بعد چرا آخههه چیشدا 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ک تولدت مبارک  بعد چرا آخههه چیشدا

شوهرم خیلی بهم ظلم کرده و میکنه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خدا نکنه

ناشکری نکن و خودتو تو سختترین شرایط بخدا بسپار

اینم گذاشتم لبخند به چهرت بیاد❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تولدتتتتت مبارکککک😍😘😘😘😘😘 ببین خدا نصیب کرده تو چه روزی به دنیا بیای عید فطر😍 خدا نکنه

مرسی گلم 

از دیشب همش دعا میکنم که تا سال دیگه نباشم 

ای وای چرا 

الهی دورت بگردم من 

تولدت کلی مبارک باشه 

امیدوارم امسال زندگیت برات بهترین سال باشه قشنگم 

رنگو غمو نبینی دیگه 

😘🎀❤ ناامیدی بدترین چیزه دعاهای خوب کن واسه خودت 

خدا نکنه ناشکری نکن و خودتو تو سختترین شرایط بخدا بسپار اینم گذاشتم لبخند به چهرت بیاد❤️

مرسی گلم 

بعضی موقع ها دیگه آدم هیچ وقت دلش دل نمیشه دیگه