2777
2789
عنوان

چه جوری به خودتون میرسین

594 بازدید | 38 پست

یعنی چی میگن به خودت برس

به فکر خودت باش

برای خودت وقت بذار

خودت برای خودت مهم باشه

برای دل خودت به ظاهرت برس هر روز برو آرایشگاه

برای خودت خرج کن

مگه توی زندگی‌ مشترک حالت خوب نباشه انگیزه و انرژی و امیدی می مونه که اینکارا رو بکنی

وقتی کسی نبینتت و اصلا لود و نبودت براش مهم نباشه و اصلا هیچوقت نباشه دیگه چرا هر روز بری آرایشگاه هر روز خرید کنی

اصلا هی لباس بخری هی لوازم آرایش بخری هی کیف و کفش بخری که چی بشه وقتی مهمترین و اولین فرد زندگیت نبینه

وقتی جایی نمیری که لباساتو بپوشی یا آرایش کنی

چرا باید هی بخری

مگه میشه همیشه تو خونه تنها باشی و روزی ده دست لباس عوض کنی هر ساعت آرایش کنی و حالت خوب بشه؟ مگه اینکارا حالو خوب میکنه؟

اینجوری ارزش یه زن بیشتر میشه؟

پیش کی بیشتر میشه؟

کِی دیگه بیشتر میشه؟

همون به خود رسیدنای ساده رابطتو با همسرت به مرور زمان بهتر میکنه 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که گفت هر روز برو آرایشگاه و لباس عوض کن و ارایش کن و روتین پوستی و ..... به اینا میگه خود رسیدن لبخند بزن و به جهلش بخند :)

اون تحت تأثیر رسانه ها هست و فقط یه سری شعار تکرار میکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من به عنوان کسی که ۳ سال اول زندگیم همیشه تنها بودم تو خونه همسرم یا باشگاه بود یا پیش دوستاش بود یا خواب بود ولی من همیشه بهترین لباس هارو میخریدم و توی خونه میپوشیدم موهامو همیشه یا اوتو میکردم یا فر به خودم میرسیدم عطرهای مختلف لباسای مختلف برام اصلا مهم نبود ک تو خونه ام تنهام هیچ جا نمیرم یه وقت هایی فک میکردم با خودم میگفتم اخه که چی برای کی این کارارو میکنی وقتی فکر کردم دیدم برای خودم همیشه تنها بودم بیدار میشدم از خواب کارای خونمو انجام میدادم میرفتم حموم میومدم لباس خدب عطرای خوب میدیدم چقدر حالم خوبه حتی یادمه اجازه نداشتم برم باشگاه ورزش کنم تو خونه صیح به صبح با برنامه ورزش میکردم برای خودم و زندگیم خیلی خوب بود احساس میکردم حالم خوبه از تنهاییم خیلی لذت میبردم سخت بود ولی لذت بخش بود سعی کن انقدر به خودت احترام بزاری ارزش قائل بشی که همسرت هم ببینه تو به خودت میرسی حتی تنها باشی به خودت اهمیت میدی اونم بهت اهمیت میده و احترام میزاره 

به خودت برس ، یعنی فکر و دغدغت خودت و اهدافت باشه . هرکاری که حال روحی و جسمی و زیبایی درونی و بیرونیتو بهتر میکنه .

روتین یعنی یه کار که هر روز انجام بشه .

مثلا هر روز چند دقیقه اهنگ مورد علاقتو گوش بدی ، 

هر روز یه کار مفید انجام بدی ، آموزش زبان یا هنر خاص یا ورزش ... 

به سلامت بدن و پوست و موهات اهمیت بدی ..

خواب و آرامش و ریلکسیشن و دفع افکار و انرژی منفی انجام بدی 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
همون به خود رسیدنای ساده رابطتو با همسرت به مرور زمان بهتر میکنه 

وقتی همسری نباشه که ببینه چی

آدم به خودش میرسه که دیده بشه

چه توی جمع خانومها

چه توی خیابون(نه به معنای بد، منظورم اینه مرتب و شیک دیده بشه)

چه کنار شوهرش

آدمیزاد دلش توجه میخواد

وقتی هیچ دوستی نباشه کنارت

شوهرت نباشه

خونوادت نباشن

کی باشه که ببینتت که حالت و روحیه خوب بشه

هی مثه دیوونه نه مگه میشه تو خونه واسه خودم لباس‌های متنوع بپوشم رژ بزنم برای خودم کیک و دسر و غذا درست کنم

کسی که گفت هر روز برو آرایشگاه و لباس عوض کن و ارایش کن و روتین پوستی و ..... به اینا میگه خود رسیدن ...

دقیقا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من به عنوان کسی که ۳ سال اول زندگیم همیشه تنها بودم تو خونه همسرم یا باشگاه بود یا پیش دوستاش بود یا ...

چقدر خوب

آفرین

کاش منم بتونم

چرا اینکارا از نظرم بی فایده و مسخرست

و تهش مگیم خب الان که چی

وقتی همسری نباشه که ببینه چی آدم به خودش میرسه که دیده بشه چه توی جمع خانومها  چه توی خیابون ...

مشکلت با همسرت هم دو طرفه باید ببینید زندگی تون از کجا به اینجا رسید ...

دلخوریای کوچیک 

لج و قهر و بدرفتاری ها روی هم تلبار شده 

برید از دل هم در بیارید 

همو خوشحال کنید 

ببین شاید توی یه سطحی موندی و شوهرت هی پیشرفت میکنه و از نظر شخصیتی حس میکنه صحبتی باهات نداره . خودتو ارتقا بده ، اطلاعات و سطحتو بالا ببر ... 

خوش رو و صبور و مهربون باش . نیاز نیست غر بزنی و تقاضا کنی ، بزار با اخلاق خوبت و آرامشت و لبخندت شوهرت بهت جذب شه و بیشتر باهات ارتباط بگیره 

من نمیدونم مشکل اون یا تو چیه ولی کلی مطلبو گفتم .

هر جور که راحتی همون کارو کن 

ولی من بشخصه هر وقت به خودم میرسم لباس خوب میپوشم  ورزش میکنم خودم حالم خوبه و اصلا برام مهم نیست که کسی بهم توجه کنه یا نکنه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ینی از خودت غافل نشو

چیزای بی هزینه که میتونه خوشحالت کنه و به سلامتیت هم تاثیر داشته باشه 

مثل ده دیقه پیاده روی

یه چای مخصوص خودت

بخور دادن به صورت

گذاشتن موسیقی و رقصیدن

همینا کلی رو سلامت جسم و روان تاثیر داره

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️