2777
2789
😂😂😂اره والا از حق نگذریم با قد من وزن شصت مناسبه پمج کیلو اضافه داذم ولی انقد نیست که هی بهم میگن ...

من با قد ۱۶۹ از وزن ۵۰ تا وزن ۶۵ بودم همه اش تجربه دارم بهترینش همین ۶۴.۵۵ هست حالا شما بخاطر اون دو سانت ۶۳ ایدهداله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس متوسط رو ب لاغر هستی

عزمزم اسی ک کلا خوبه ولی میخواستم بهت بگم کسی که استخون بندی ریز داره باید وزنش کمتر باشه نسبت به کسی که استخون بندی درشت داره (دو آدم هم قد )مثلا اینجا اسی نوشته استخوان بندی من درشت نیست ،این عکس برداشت شما رو میرسونه 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
ببین عزیزم با یه قد و وزن تنها نمیشه گفت که شما چاق یا لاغر هستی  چاقی تعریف خودشو داره  ...

درسته قبول دارم من سالها ورزش کردم وزنم 57بود بهو ول کردم به دلایلی یکساله شدم 65.تناسب دارم الانم ولی باز اطرافیان میگن چاق و واسه من خیلی فشار داره

درسته قبول دارم من سالها ورزش کردم وزنم 57بود بهو ول کردم به دلایلی یکساله شدم 65.تناسب دارم الانم و ...

اگه شکم پهلو نداری چاق نیستی گلم وایت مهم نباشه ،در کل تو علم تناسب اندام شما در بهترین حالتی 

یعنی دو سانت زیر قدت وزنت هست 

قبلا که ۵۷ کیلو بودی در حد مدل ها بودی 

ک میدونی مدل ها از نظر ما ایرانیا لاغرن نه معمولی 

بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
من با قد ۱۶۹ از وزن ۵۰ تا وزن ۶۵ بودم همه اش تجربه دارم بهترینش همین ۶۴.۵۵ هست حالا شما بخاطر اون دو ...

منم از 48تا 65تجربه کردم 😅حدود 58تا 61اینا فک کنم بهترینش بود 

اگه شکم پهلو نداری چاق نیستی گلم وایت مهم نباشه ،در کل تو علم تناسب اندام شما در بهترین حالتی  ...

اره بهم میگفتن لاغر ولی چون سینه باسن و تناسب خوبی داشتم ازم زیاد تعریف میکردن الان یکم شکم دارم بخاطر یجا نشستن