2777
2789

وقتی توی خانواده بچه مورد تشویق ، حمایت ، شکوفا شدن و ابراز وجود پیش جمع قرار بگیره و فرصت ابراز وجود داشته باشه و هی تنبیه و خجالت و شرم بهش داده نشه 

بهش نگید بچه تو جمع بزرگترا حرف نزن برو توی اتاقت 

هی طردش نکنید .. 

و از اول توی جمع ها باشه ، دیگه منزوی و خجالتی و ترسو و فراری از جمع نمیشه

حتی برونگرا ترین آدما هم ، توی محیط سمی ترجیح میدن از اون جمع دوری کنن و توی اتاقشون تنها با خودشون سرگرم باشن . 

وقتی توی خونه اعضا باهم خوب نباشن 

کنترلگری ، تجسس و نقض حریم شخصی ، گیر دادن ، تحقیر ، فحاشی ، تمسخر ، زیرآب زنی ، مزاحمت ، دشمنی و کینه و بدجنسی و بدخواهی باشه ، آدم سالم ترجیح میده دوری و قطع ارتباط کنه تا آسیب نبینه . ولی دلیلی بر اینکه درونگراس یا منزوی و غیر اجتماعی باشه نیست !

همون آدم توی اجتماع فوق العاده برونگرا و اجتماعیه و راحت با همه ارتباط و هم صحبتی و آشنایی و دوستی میکنه . 

اگه به هر دلیل شخصیتتون توی خانواده ، مدرسه یا هرجا آسیب دیده ، حالا که بزرگ شدید و اختیار زندگیتونو دارید ، خودتون خودتونو تعمیر کنید ... همونجور بشید و زندگی کنید که دوست دارید ..

با آسیب ها و کمبود ها و نقص های وارد شده بهتون توی کودکی و نوجوانی زندگی نکنید .. تغییر کنید 

آیا برونگرایی یا درونگرایی یه ویژگی روحی و شخصیتی غیر قابل تغییره یا حاصل شرایط محیط و خانوادس !؟ 

(میانگرایی را فاکتور کردم توی این تاپیک) 

چنسال پیش هم در مورد شباهت و تفاوت میانگرایی و دوقطبی توی استوری اینستام یه صحبتی کرده بودم  . 

نظر شما چیه ؟؟

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
من هیچ وقت از طرف خانوادم سرکوب نشدم ولی به شدت درونگرام اما نظر شمام تو ۷۰ درصد مواقع صدق میکنه

جالبه ، بنظرت تمایل و دلیل درونگراییتون چی هست ؟ 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه تغییر سخته

کسی از همون کودکی تو اون خونواده شخصیتش شکل گرفته و درونگرا شده سخته بخاد تغییر کنه

ترجیح میده همونجور تو لاک خودش بمونه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

با نظرتون موافقم،ولی روحیه و شخصیت افراد خانواده متفاوته

برای همین ممکنه بعضی افراد حتی تو فضای سمی، افراد تجسس گر، باز هم رشد شخصیتی بهتری داشته باشند وتحت تاثیر قرار نگیرند.

واقعا کاش هرگز حریم خصوصی هیچ شخصی از بین نره.

بعد ازدواج ها هم بیشتر مشکلات از این تجسس ها سرچشمه میگیره.

با نظرتون موافقم،ولی روحیه و شخصیت افراد خانواده متفاوته برای همین ممکنه بعضی افراد حتی تو فضای سمی ...

بله درسته 👍👏

حس میکنم کلا ذاتی هست چون از وقتی که بچه بودم تا الان درونگرا بودم

👍👏🌷🌸

راستی یکی دیگه از دلایل درونگرا بودن ،این هست که بعضی افراد ملاکهایی را به عنوان انسان موفق در نظر میگیرند واگر به اون برسند ۱۸۰ درجه تغییر رفتار میدن،یعنی تا قبل از اون از جامعه فراری هستند ولی به اون موقعیت اجتماعی که رسیدند شاداب میشن وبا همه ارتباط میگیرند.

این مورد را زیاد در اطرافم دیدم.

راستی یکی دیگه از دلایل درونگرا بودن ،این هست که بعضی افراد ملاکهایی را به عنوان انسان موفق در نظر م ...

آره ، یجور تمرکز روی خود و اهداف هست .👍👏👏🌸🌷