2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 221 پست
میگم بچه ها من تا اخرش ندیدم. چرا فقط میگفت خیانت ولی نمیگفت خیانتش چجوری بوده؟ ایا چیزی از جزئیات خ ...

نسترن با یه زن دیدش

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
میگم بچه ها من تا اخرش ندیدم. چرا فقط میگفت خیانت ولی نمیگفت خیانتش چجوری بوده؟ ایا چیزی از جزئیات خ ...

گفت اخرین بار زنش دیده,کلا راجبشخیلی راحت صحبت میکردن,من که گیج شدم...

......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته لیلا ولی ایناطلاق گرفته بودن و خیلی راحت قبول کردن پیش هم بشینن. ....فقط درصورتی آدم اینکارومیکنه که امیدداشته باشه ...من یه لحظه خودموجای این زن میذارم بافکرالانم اصلاحاضرنبودم حتی کنار بشینم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
درحد رابطه بوده این اخریا انگار توخونه خانمه دیده 

ولی زنه عجب صبری داشت ها بعد اینهمه هنوز عاشقش بود و حاضره برگرده

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

من آخرشوندیدم ولی اینکه میگین بایه زن دیدتش خب شایدمثلا توخیابون دیده نه وسط خونه درحال خیانت؟دقیقاچی گفت؟گفت درحال خیانت؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
بابا از ۲۴کمتر بود  خیلی میزد

آخه وقتي باباش نميذاشته ازدواج كنن و با محمد فرار ميكنن براي باباش نامه گذاشته من ديگه ١٨سالمه و ميتونم خودم براي خودم تصميم بگيرم از اونور ٧سال زندگي كرده ٨ماهم هست جدا شده ميشه حدوداي ٢٥يا ٢٦ تازه پست قبلي كم گفتم 

اهان يكسالم عقدم بودن اونم حساب نكردم اما در كل از پسره بيشتر نشون ميداد