2777
2789

میشه بیاید 

چیزی به کسی دادم خودمم دلم نبود ک بدم ولی دادمش بعد الان ازش متنفرم دلم میخاد اون چیزی ک دادم برش دارم 😐😐دزدی میشه ؟؟ یا ن حق الناسه؟ اگ حق الناسه دیگ برش نمیدارم  

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم زحمت کشیده بود و اون برام گرفت با کارگریش ولی منه احمق دلسوزی کردم اون چیز با ارزشمو دادم بهش حالا میخام برش دارم چون لیاقت نداره

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
فلانی اون وسیله ای که بت دادم رو بم پس بده

روم نمیشه اصلا ولی یکاریش میکنم😔

خودتو اصلاح کن، درد بکش ولی درست بشو از احساست دفاع کن

یعنی اینو بیخیال شم و از این به بعد بخشندگی نکنم؟این ادمی که وسیله ای نه چندان گرون رو که پدرم برام گرفته بود رو نگیرم ازش؟ 

اون بارها اشکمو در اورد بارها قلبمو تیکه تیکه کرد ولی نمیدونم‌چرا اینطورم من دزد نیستم اصلا خیلی بخشندم ولی واس این دارم میسوزم 

یعنی اینو بیخیال شم و از این به بعد بخشندگی نکنم؟این ادمی که وسیله ای نه چندان گرون رو که پدرم برام ...

من چی گفتم شما چی برداشت کردی؟؟؟؟

میگم اگه حست میخاد وسیلتو پس بگیری پس بگیر خجالت یعنی چی؟؟؟