2789
درحال فکر به اینکه ناهار چی بزارم😟

ماکارانی دوپیازه عدس پلو اسنبلی لوبیا پلو ساندویچ حاضری مثل املت خاگینه 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عی قربونت نه ندیدم  جیگر دوتا دیگم محض محکم کاری معرفی کن

اگه ندیدی از دست نده ، از اون فیلم‌هاست که باید دوبار ببینی تا بفهمیش 

Inception یا تلقین رو چطور دیدی ؟

Arrival یا ورود هم علمی تخیلی هست ولی در حد اینایی که معرفی کردم نیست

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگه ندیدی از دست نده ، از اون فیلم‌هاست که باید دوبار ببینی تا بفهمیش  Inception یا تلقین رو چ ...

تلقین و دیدم و واقعا عاشقش شدم مخصوصاً وقتی نقد و رمزگشایی شو خوندم اگه اونجوری که پس هیچی دیگه😍

ممممنوووون ان‌شاءالله 😍❤️ برو انرژی تو تخلیه کن پارک فضای بازی جایی موزیک بزار گوش ات بدو کن شاید ...

اره همین کاروکردم موزیک گوش میدم😂اهنگ پیشنهادی برا رقص نداری 

تلقین و دیدم و واقعا عاشقش شدم مخصوصاً وقتی نقد و رمزگشایی شو خوندم اگه اونجوری که پس هیچی دیگه😍

آره خیلی خوبه 🥲 

Shutter Island هم پس مطمئنم خوشت میاد

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
مرسییییی

قربونت

Shutter Island رو که دیدیش برو .یوتیوب نقدش رو توی کانال احسان منصوری ببین

داداش مغزم گوزید حقیقتا جالب بود منتها هرچی نقداشو میخونم به نتیجه نمیرسم

https://www.zoomg.ir/cinema-articles/48491-shutter-island-story-analysis/

این تحلیل فیلم رو بخون