2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیو برداشت برای طلاق به پدرم زنگ بزنه گوشیو ازش گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 6871 بازدید | 290 پست
ببین عزیز من آرزوی خیلی چیزا به دلم موند شوهر کردم فقط حسرت زندگی بقیه برام موند ۵ ساله بچه دار نخوا ...

پس هنوز شوهرت رو نشناختی، صد درصد با بچه بیشتر اذیتت میکنه، این مرد شوهر نیست ، پس اصلا و ابدا ازش بچه دار نشو، بچه از جون مادر خواستنی تر میشه، و مطمئن باش با بچه پدرت رو در میاره، بچه دار نشو ازش

گرچه با این جمله فهمیدم خودت هم نمیدونی باید با این مرد چه برخوردی کنی که راه نجاتت رو در بچه دیدی

عزیزم ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس، مگه تو چن بار به دنیا میای و چن بار حق زندگی داری ک اینجوری داری زندگیتو از خودت میگیری؟؟ همچین مردی درست بشو نیست، حالا شاید اگه خودتو براش بگیری و کم محلش کنی بیشتر بیاد سمتت ولی فکر نکنم دائمی باشه، پس خودتو نجات بده و ولش کن بزار با همون طرز فکرش ادامه بده توم زندگی خودتو بساز یه حرفه یاد بگیر و به خودت ارزش بده تا بفهمه کیو از دست داده تا دیر نشده نزار فرصت هات از دست بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حجاب براش مهم نیس میگه بیا خودم اعتقاد دارم اعتقادم کنار بذارم چون مردم نمیتونه مسولیت زندگی مستقل ب ...

چون میگی شرایط طلاق نداری برای اینکه افسردگی نگیری میگم شاید با لباس باز ببینتت خوشش بیاد بیشتربمونه کنارت توام محبت بیشترکنی شاید فرجی شد

عزیزم تو عقدم بروز نداد  عزیزم تو عقدم خودش خوب بروز نداد بعد ازدواج بروز داد اون موقع ام باز ...

چی بگیم وقتی شرایط طلاق نداری سیاستم نداری بتونی تلفنی مشاوره بگیری ببینی چه کاری خوبه انجام بدی کم کم بهتربشه  

پس هنوز شوهرت رو نشناختی، صد درصد با بچه بیشتر اذیتت میکنه، این مرد شوهر نیست ، پس اصلا و ابدا ازش ب ...

منظورم این بود بچه بیارم بهم بده و برم ولی نمیده پس نمیشه چون من دیگه فرصت ازدواج ندارم مخصوصا تو شهرمون

عزیزم ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس، مگه تو چن بار به دنیا میای و چن بار حق زندگی داری ک اینجوری دا ...

عزیزم اینو قبول دارم وقتی کم محلی میکنم موقتی خوب میشه ولی خب اینم که برم و بعد قدرم معلوم میشه و پشیمون میشه وقتی با طعنه ها خونه پدرم پیر بشم چی به من میرسه چه پشیمون بشه چه نشه منم میبازم

چون میگی شرایط طلاق نداری برای اینکه افسردگی نگیری میگم شاید با لباس باز ببینتت خوشش بیاد بیشتربمونه ...

تا بالا و پایین هستیم جمع پایین خانواده اش ترجیح میده به زنی از شهر غریب آورده راه فقط خونه مستقل بود که گفت یا برو خونه پدرت یا همینجام تا ابد منم گفتم یا باید با مانتو شلوار پایین همش بشینم یا بالا تنها این لباس قشنگ و اینام عزیز راه حل گذریه فکر اساسی نیس 

با برادرشوهرات صميمي نيستي

صحبت كني

اونا بهش بگن مستقل شو??

شما بايد ي كاري كني جذبت بشه

كم كم شروع كن

خونه خودت اشپزي كن

سعي كن مدت بيشتري تو خونه ت نگه ش داري

نبايد با يه حرف اون كوتاه بياي

گفته شيريني درست نكن

چرا ول كردي به حرف اون گوش دادي؟

شما بايد مقاومت به خرج بدي

سريع رها نكني

وقتايي كه حالش خوبه، بهش بگو ميشه باهم بريم فلان جا

ي جوري بايد رگ خوابشو دستت بگيري

با محبت با مهربوني

ي مدت تغيير رويه بده

شايد اثر داشت

خودت تنهايي برو مشاوره ازش مشورت بگير

تلفني هم ميتوني مشاوره بگيري

اضافه کنم اینم یادم رفت اسمم صدا نمیزنه با اشاره دست و این و اون صدام میکنه خیلی خیلی ناراحت میشم من ...

خآله منم شرایط توورو داره فقط اون بچه داره موند ولی بنظرم یکاری کن نزار روحت چال بشه تو فقط ی بار زندگی میکنی!!طلاق بگیر بهتر وقتی شوهرت شعور نداره زندگی ب چه قیمتی بعد همکار مامانم ۵۰سالش بو ازدواج کرد نگو کی میگیره دنبال آرزوهات باش شوهر خودش میاد

با برادرشوهرات صميمي نيستي صحبت كني اونا بهش بگن مستقل شو?? شما بايد ي كاري كني جذبت بشه كم ك ...

به برادر شوهرا سپردم بهش بگین مستقل بشه تا بیشتر مسولیت پذیر بشه به زن و زندگیش بچسبه در جواب فرستاده بودن میخوای برادرا از هم جدا کنی یعنی چی این حرف آدم ازدواج میکنه پدر مادر جای خودش برادر جای خودش زن جای خودش تو که میخواستی تا ابد با خانواده ات زندگی کنی چرا دختر مردم از خونه پدرش دور کردی خونا پدرشم یه لقمه نون بود 

تا اونجا هستي حتما ي هنري كاري ياد بگير اگه يه وقت خواستي بري ي منبع درامد داشته باشي واسه خودت

بیرون نمیذاره برم صد بار گفتم خواهرات ببین بیرون میرن خرید میرن کارت شوهر جیبشونه بیمه هستن نصف خونه اسمشونه گفتم فقط اخلاقت خوب کن فقط خونه رهن کن نه به اسم من بکن 

يعني به هيچ عنوان نميذاره بري مثلا بازار خريد كني؟ اگه بري بي اجازه چي ميگه ؟ با خواهر شوهرات ...

مادر شوهرم پیره خواهر شوهرام مشغول زندگی خودشونن بیکار نیستن منو ببرن بیارن بعدش مگه من بی سوادم یا بچه مدرسه ایم کسی دستم بگیره جایی ببره چرا خواهرای خودش تنها بیرون میرن دختر مردم اسیر گرفتن