2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اتفاقا من جفتشو دیدم هم اینکه از تربیت بچه ای تعریف کنن هم انتقاد کنن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

چرا اتفاقا اکثرا خونه مون رو جذبه جا میکنیم به مامانم میگن چه بچه های خوبی تربیت کردید 

یکی از دوستان رفته بودیم خونشون بعد دخترش شلوغی میکرد برگشت بهش گفت دختر تو چرا آنقدر بی تربیتی 😂( خیلی خنده دار بود ... چون دختر خودش بود البتههه درک میکنم بچههه خیلییی سخته بزرگ کردنش)

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

من دیدم مودب باشه تعریف میکنن حرف زشت بزنه میگن بچه س دیگه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ادب داشتن واجب و طبیعیه. تشکر و تعریف هم لازم نداره.

نداشتنشه که به چشم میاد. 

برا مثال یکی بیاد بگه چرا قبلا بابت اینکه مشروب نمیخوردم ازم تعریف نمیدادین، پس حالا که میخورم حق حرف زدن ندارید. 

بچم دو سالش بود 

به یکی گفت بی بَد..یعنی بی ادب 

خانمی از اقوام در اومد گفت در شأن خودت و شوهرت نیست این تربیت بچه تون باشه و کلی انتقاد دیگه............. 

الان اون بچم کلاس پنجم و تو مدرسه و اقوام مأدب ترین بچه س 

دومی هم حدود پنج سالشه همینطور 

.

مدام دیگران مأدب بودنشون رو مسخره میکنن 

و گاهی هم میگن به مادر نیست بچه اگر فضول و بی ادب باشه مادر چه کار می‌تونه کنه؟

همون خانم که تو دو سالگی بچه من اون حرف رو زد 

یه پسر ۶ ساله داره خدا نصیب نکنه هر فوش ناموسی هست تو جمع میزنه 

حتی به مادر و خواهر خودش 

به پدرش 

به عمه ها و اقوام دیگه 

بعد خودشون میخندن فقط 

من گاهی مجبورم جایی که هست بچه هام رو نبرم 

چون خیلی بد دهن هست 

و مدام حرف زشت رو زبونش 

گاهی می‌خوام به مادرش بگم بی بَد در شأن من نبود 

اما این همه حرف ناموسی که آدم مو به تنش سیخ میشه در شأن تو هست.......

بچم دو سالش بود  به یکی گفت بی بَد..یعنی بی ادب  خانمی از اقوام در اومد گفت در شأن خودت ...

از شانس من که انقد رو تربیت بچه حساس هستم تمام اطرافیان بی خیال تربیت بچه هستن 

۹۰ درصد بچه های اطرافیان بی ادب هستن 

فضولی به کنار 

کلا انگار هیچ جوره ادب نشدن لااقل چیزی یاد بگیرن چند شب پیش مهمون داشتیم بچه ش صد بار آب دهنش رو انداخت رو فرش ها 

دوازده شب شوهرم رو فرستادم شامپو فرش بگیره 

حالم داشت بهم میخورد 

قبلش مهمون داشتیم بچه هاشون چه حرفهای زشتی که نمیزدن 

خجالت میشدم صداشون می‌رفت واحد‌های دیگه 

چند بار تذکر دادم که بچه ها آروم حرف بزنید