2777
2789
عنوان

چرا اکثرا میگن پشت کنکور نمون؟؟

423 بازدید | 19 پست

من امسال برای بار سوم پشت کنکور موندم با وجود این که پارسال دامپزشکی بوعلی سینا دولتی و پرستاری نجف آباد قبول شدم،ولی علاقه نداشتم هیچوقت به این رشته ها از وقتی یادم‌ میاد پزشکی رو دوست داشتم،این چند سالم واقعا درس خوندم و هیچوقت خسته نشدم از مسیری که داشتم چون با عشق و انگیزه همراه بود بعد یه سریا که خودشون توی همون سال اول که موندن پشت هم نتوستن بخونن به من میگن نمون،من توی این بازه روحیه ام خیلی حساس میشه و دائم فکر میکنم یعنی من اشتباه کردم پشت موندم؟با وجود این که قلبم چیز دیگه ای میگه

و استخوان هایی که آلوده به امیدند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه نکن آدما فرق دارن نمیشه یه نسخه ی کلی برا همه تجویز کرد

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اخه همه مثل هم نیستن یکی مثل تو چسبیده خونده یکی دیگه هم نه به خودش اطمینان داشته اگه پشت کنکور بمونه دیگه نمیخونه من خودم اینجوری شدم الان دوساله دیگه کنکور ندادم 😭

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
به خاطر همون سست شدن میگن استثناهایی هم وجود داره  شما بخون باانگیزه تر

دقیقا دیروز دختری که باهام حرف میزد رشته اش اصلا چیز دیگه ای بود و خودش میگفت حوصله درس خوندن نداره بعد منو نصیحت میکرد میگفت نمون دیگه،خب من وقتی علاقه ندارم چرا باید برم رشته ای که دوست ندارم و درس خوندن توش برام عذابه محضه؟:/

عزیز دلم این دو سه ماه هم بخون با تمام قدرتت و وجودت و تمومش کن کنکور لعنتی رو. 

من بهت قول میدم اگه از این فکرا بیای بیرون و الان بری درس بخونی حتی با این زمان کم پزشکی میاری. ولی اگه واااقعا بخونی. روزی ۱۲ ساعت بخون. خواهر من با همین زمان کم پزشکی بهشتی اورد ۱۴ ۱۵ ساعت بکوب میخوند. برو گلم موفق باشی. نشد نداره ایمان داشته باش ک میتونی. و به حرف ها توجه نکن. 

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

پشت کنکور موندن سخته بیشتر اطرافیان که حرفایی میزنن یا فشار خانواده هزینه های گرون...کسی که میخاد بمونه باید فکراشو بکنه واقعا

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
عزیز دلم این دو سه ماه هم بخون با تمام قدرتت و وجودت و تمومش کن کنکور لعنتی رو.  من بهت قول می ...

عزیزم من مشکلی با خوندنش ندارم و تمام سعیم رو میکنم تا الانم خوب خوندم خداروشکر،ممنونم از راهنماییت واسم دعا کن

پشت کنکور موندن سخته بیشتر اطرافیان که حرفایی میزنن یا فشار خانواده هزینه های گرون...کسی که میخاد بم ...

منم تک تک این مشکلاتو داشتم ولی وقتی پای علاقه ام وسطه هیچی دیگه برام مهم نیست

دقیقا دیروز دختری که باهام حرف میزد رشته اش اصلا چیز دیگه ای بود و خودش میگفت حوصله درس خوندن نداره ...

تجربه ثابت کرده با کسی صحبت به عنوان راه چاه خواستن ودردودل کردن ، نکنی بهتره 

صحبتاش تاثیر میذاره تو ناخودآگاهت 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم