2777
2789
عنوان

زندگی خفقان من

83 بازدید | 3 پست

حقیقتا ب درس علاقه ندارم.اصلا.مخم ولی برای کار ازاد خیلی مخه

پشت کنکور موندم.حقیقتا تا النم اونقدر نخوندم‌.اماخاسنم یکم درد در کنم.بچها من دو سال ک ن میدونم خاب چیه ن بیداری‌‌‌مثلا امروز ساعت ۴ و نیم صبح مامانم با لگد بیدرم کرد :خبر مرگت بیدار شو/میگم حالم بد میگ بهونه.بگم نمیخام درس بخونم ب ک.ون سگ مبزن درم مبار.ی برادر دارم ۳۳ سالش پدر مادرم جلوش نمیتننن ب ایستن.خووش دختر باز هر گوهخوری فکر کنین میکنه.ولی یروز رفتم قلمچی اومد بود پشت در ایستاد بود من ندید بود میخاست منو بکشه ک تو نرفتی قلمچی.هنش گوشیمو چک مکن.حق اینستا واتساپ تلگرام داشتن ندارم.بجها من خستم.من دلم میخاد بمیرم.اما جراتش ندارم.دلم میخاد نجات پیدا کنم ازین خفقان.دلم میخاد ی ازدواج خوب داشت باشم و ازینجا برم پی زندکیم.اما همش فکر میکنم کی میاد دختری ک حتی ی ایسناا ندار ی عکس جایی ندارم. چجوری میخاد کسی منو پیدا کنه.برام دعا کنین.دانشگاه قبول شم

دعا کن برای من ک من محتاج دعای توعم:(آرزوی من قبولی دانشگاه بابل ؛)

خدا براتون همسر باایمان وباخدا نصیب کنه انشاالله.ازدواح هم میکنی یه جور دیگه مشگل هست.شکل مشگلات فرق دارن فقط.مشگل همیشه هست.نماز بخونین حسابتون رعایت کنین دروغ نگین غیبت نکنین.عروسی که آهنگ غناباشه نرین.از گناه کلا دوری کنین چله ترک گناه بگیرین.خانوادت دوستت دارن که سخت گیرن.هستن خانواده ای که دخترشون و میفروشن معذرت میخوام که اینو میگم.یا تعرض میشه بهشون از طریق محارم

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت مثلا خودش کجا رو گرفته که میخواد تو رو ب زور بفرسته دانشگاه؟؟ بگو درس خوندن رو دوست نداری&nbs ...

چرا نباید دوست نداشته باشه.منم خوندم لیسانس گرفتم با معدل کم .ببخشید.ولی بهتر از بیکاری هست که.💚💚💚💚💚

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه