2777
2789
عنوان

چطوری امروزو دبه کنیم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 30 پست
مشکل اینجاس خریدارم انجام دادن

خب موقع حساب کردن شما دنگ مهمونا رو گردن نگیرید 

مهمون هر کسی هست دنگم همون بده

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

😄شوهرم خودش نمیخاد بریم. 

پس نیاز نیس اونو گول بزنی همکاری کنین بپیچونین دوتایی برین وسایلاذم باهم بخورین

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄شوهرم خودش نمیخاد بریم. 

خب پس زنگ بزنید بگید وای دوستامون دعوتمون کردن و نرید 

تامام

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

برو خوش بگذرون حالا مگه سهم مهمونها چقد میخواهد بشه شما که خریدار هم کردی پس مشکل مالی نداری خدارو ش ...

نه واقعا برامون زیاده، همین الان کلی بدهی داریم، اگه اونا نبودن خرجمون نصف میشد، چون تعداد مهموناشون زیاده. از طرفیم همسرم میگه پدرش باید خودش اونارو تقبل میکرد، نه که گردن بچه هاش بندازه. اتفاقا اونا همه وضعشون خوبه، ماییم که مقروضیم! این مهمونشونم تو این چندسال یبار منو مهمون میکرد میگفتم باشه عوض اون

خب اگه از نظر مالی مشکل نداشتم خیلی خوشحال میشدم مهمون بیشتر داشته باشم. حتی اگر مهمون مادرشوهرم باش ...

چرا، برامون زیاده. تازه اینا خودشون ازمابزرگترن چندین ساله ما نون خالیشونو ندیدیم!بعد بیایم تو این شرایط قرض و بی پولی مهمونشون کنیم؟ اونم کجا، خونه پدرشوهر! که دلمون میخواست خودش مارو مهمون کنه

چرا، برامون زیاده. تازه اینا خودشون ازمابزرگترن چندین ساله ما نون خالیشونو ندیدیم!بعد بیایم تو این ش ...

به همسرت بگو یه بهانه بیاره نرید.

مثلا بگو ویروس گرفتم اسهال دارم. دکتر گفته واگیر هست.

باغ پدرشوهر 😔روز عیدی همه مهمون بزرگترا میشن!ما باید خرج مهموناشونم بدیم!  وضع مالیشم بد نیس

اونا چی خریدن شما باید چیا تهیه کنین؟ وقتی باغ اون مهمون شدین خودشون باید مادرخرج شن دیگ

اونا چی خریدن شما باید چیا تهیه کنین؟ وقتی باغ اون مهمون شدین خودشون باید مادرخرج شن دیگ

یه نفر مادرخرج شده خریدارم خودش انجام داده، گوشت واسه کباب و جگر و برنج و نوشیدنی و میوه!  منو همسرم اولش حساب کردیم زیر۲۰۰تومن میشد دنگ ما! قبول کردیم. بعدا مهمون دار شدن،خریداشونو بیشتر کردن،  اون نفری که خرید نکرده خودش گفته مارم بذارین حساب ، خرج مهمونا رو هم میدیم!درحالیکه اون مهمون ، برای همه ی اونا مهمون قراره بشه، ولی برای ما نه.