2777
2789
عنوان

کمک حالم از شوهرم بهم میخوره

481 بازدید | 8 پست

امروز روز عید فطر هست شوهر لجنم رفت مسجد و کلی پول بده ب خواهر زاده هاش و خواهرش

متنفرم ازش دیگه دوستش ندارم حامله ام و یک پسر  ۹ماهه دارم 

الان چند روزه خیلی عصبی هستم و چند روزه همش درگیر کارای خونم ک شوهرم دوستاش و بیاره عید خونه غذا سفره کوفت 

آنقدر بیشعوره ک من حتی نتونستم برم اصلاح کنم یا حمام برم خودم همش رفت آرایشگاه و تمام مارهای خونه افتاد گردن من 

دیگه امروز دیدم ملی پول برداشت بده ب خواهر زاده هاش متنفر شدم ازش حتی پول واسه بچه من نذاشت گفت بعد میدم کدنمیده اصلا براش مهم نیست 

دیگه فکر طلاق ازش هستم ی بچه تو شکمم هست فهم چ درک نداره اصلا 

از خودش و مادرش و خانواده اش متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این حجم از تنفر چرا با بچه کوچیک دوباره حامله شدی؟؟فکر کنم الان عصبی هستی وگرنه انقدرم متنفر نیستی به خواهرش چرا پول داد حالا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آدم میمونه چی بگه بخدا، از کار جفتتون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

با این حجم از تنفر چرا با بچه کوچیک دوباره حامله شدی؟؟فکر کنم الان عصبی هستی وگرنه انقدرم متنفر نیست ...

آره عصبی بودم شدید 

کلا تو بارداری من افسردگی میگیرم 

الآنم بوم بیداره و عصبی ب شدت دیگه کن اوردم