2777
2789
عنوان

میشه بگید برای تنبلی تخمدان باید چه مواد غذایی رو حذف کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 56 پست
خانومها از کجا بفهمم تنبلی تخمدان داریم 

پریود نامنظم

مثلا حتی ۳ ماه پریود نشی 

جوش یا به اصطلاح آکنه روی چانه و گونه

ریزش مو

چاق شدن

و چاق شدن بیشتر ،تنبلی تخمدان رو بیشتر میکنه

موهای زائد گردن یا کنار گوش ها و چانه مثل ریش (هورمون مردانه )

اصلی ترینش پریود نامنظمه  و موهای زائد 

غصه نخور درست میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک بزنم شاید کسی فکر کنه تبلیغه.منم نمیخوام تبلیغ بشع فقط بخاطر اون دعای خیر وانرژی مثبتش میخوام ...

کارهای که من گفتم، رحم گرم میکنه، وتخمدانهافعال

شماچه پیشنهادی دارید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
پریود نامنظم مثلا حتی ۳ ماه پریود نشی  جوش یا به اصطلاح آکنه روی چانه و گونه ریزش مو چاق شد ...

ممنونم چاق که نیستم ولی موهای زاید چند تا دارم نه زیاد پریودمم دو یه روز همیشه عقب جلوس 

تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید اگه میشه

بچه ها من لاغرم طبع بدنم سرده ودوتا هم بچه دارم.زمستونا خیلی اذیت میشدم.بعد رفتم طب سنتی بهم گفت فقط گرمی جات بخور.منم یه خانمه هست همش ازش روغن برا موهام میگرفتم یه خوراکی داره اسمش معجون اتشه.تو استوریاش دیدم ک خیلی از گرمی وفوایدش میگفت.من گرفتم برای طبع بدنم گفت تا ۴۰ روز بخور.من فقط۵ قاشق خوردم چون هم ظرفش کوچیک بود هم بچه هام خوردنش.من پریودم منظمه بعد ۱۴ سال ناخواسته باردارشدم.ومن نمیدونستم (حالا بماند ک چون نمیدونستم ودارو گرمونه خوردم سقط شد)

بعد از خود اون خانم ک پرسیدم گفت اولین نفر نیستی ک اینو میگی خیلی از مشتریامون گفتن ک حتی شوهرشون مشکل داشته استفاده کرده باردارشدن.بچه ها پست بعد پیجشو میذارم شات بگیرید ک پاک میکنم.اگه شوهرتونم مشکل داره بخوره.واینکه خیلی خیلی خوشمزست.توش پر مغزیجاته و..اگه مشولتون برطرف شد برام فقط دعا کنید

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
ممنونم چاق که نیستم ولی موهای زاید چند تا دارم نه زیاد پریودمم دو یه روز همیشه عقب جلوس 

ممکنه لاغر باشی ولی تنبلی بازم بگیری ،

موهای زائد روی سینه ها و ناف و زیر ناف رو فراموش کردم

اگر نا منظم نیست ولی درد خاصی توی تخمدان‌ها حس میکنی یا علائم دیگه ای داری توی نت سرچ کنید بازم علائم هست

دکتر زنان برید یه آزمایش پرولاکتین و سونو بنویسه ارزششو داره که زود بدونی درمان بشی

غصه نخور درست میشه.