2777
2789
عنوان

دخترم روزا مدرسس شب میشه ببرمش بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 21 پست
غیبت هاش الکی نبود عزیزم پسر ۵ سالم ۱۲ مهر فوت شد ویروس گرفت به خاطر همین دخترم دستش درد میکنه خی ...

سال ۱۴۰۲ بدترین سال عمرم بود 😭😭😭😭دخترتون بهتره؟ گاهی درد عصبی میزنه به دست

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سال ۱۴۰۲ بدترین سال عمرم بود 😭😭😭😭دخترتون بهتره؟ گاهی درد عصبی میزنه به دست

خدا صبرت بده  خدا کمک هممون کنه

دخترم بیحاله دستش ورم کرده سفت شده میگه همون جایی که درد میکنه

اگه درد عصبی باشه که فقط درد میکنه نمیدونم چرا ورم کرده

خدا صبرت بده  خدا کمک هممون کنه دخترم بیحاله دستش ورم کرده سفت شده میگه همون جایی که درد میکنه ...

چیزی نیشش نزده؟شایدم کیست باشه ببریدش سونوگرافی

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
چیزی نیشش نزده؟شایدم کیست باشه ببریدش سونوگرافی

نه نیش نزده

از همون موقعی که پسر کوچولوم فوت شد دور از جون شما و بقیه بچهام دست دخترم درد گرفته

چشم عزیزم فردا میبرم

خدا پشت و پناه تو هم باشه عزیزم🌺💚🫂

نه نیش نزده از همون موقعی که پسر کوچولوم فوت شد دور از جون شما و بقیه بچهام دست دخترم درد گرفته چش ...

ممنونم بانو

برای ارامش دلم دعا کن بعد رفتن بابام خییلی بیقرارم😥😥

ممنونم بانو برای ارامش دلم دعا کن بعد رفتن بابام خییلی بیقرارم😥😥

آروم میشی عزیزم

خواهر محرد منم تا یک سال بیقراری میکرد وقتی بابام فوت شد

بعد یک سال آروم شده

عزیزم شب میشه روز میشه ماه و سال میگذره

همه میرن پیش عزیزان از دست رفتشون و اونجا زندگی ابدی رو شروع میکنن و تا ابد با هم هستند

تا اون روز زندگی کن و سرتو با یه کاری گرم کن

خدا بهت صبر میده