2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد دوساعت

588 بازدید | 19 پست

دوسالی میشه پریودم منظم شده این ماه ۱۰روزه عقب انداختم غروب یه بی بی زدم تا خطش رفت بالا منفی شد یه ساعت بعد دیدمش انگار مثبته کسی اینجوری شده و باردار بوده باشه

نه بعد ده دقیقه اعتبار نداره هرچی میمونه خط دومش پرنگ میشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بعد یک ساعت مثبت شد رفتم آزمایش دادم گفت باید اول صبح بیبی می‌زدی مثبت شد  اونم دوقلو&nb ...

عزیز دلم خدا برات نگه داره 

برامنم دعا کن خدا بعد ۹سال به خواستم رسونده باشم اولین باره بی بیم حتی حاله انداخته باورت میشه گذاشتم تو مشما کنارم هی نگاهش میکنم 

عزیز دلم خدا برات نگه داره  برامنم دعا کن خدا بعد ۹سال به خواستم رسونده باشم اولین باره بی بیم ...

عزیزم صبح اولین ادرار دوباره بیبی بزن ایشالله که مثبته

دیدی هاله انداخت برو آزمایش سریع 

😭😭

دوباره چک کنین انشالله ک مثبته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

عزیز دلم خدا برات نگه داره  برامنم دعا کن خدا بعد ۹سال به خواستم رسونده باشم اولین باره بی بیم ...

عکس بی بی چک رو بفرست ببینم

من‌که بی بی منفی میشه تا صدسالم نگهش دارم خط دوم‌نمیندازه

خدایا شکرت

خیلی مشکوکه احتمالا مثبت باشه توکل کن به خدا و یکی دیگه بزن فرداصب

توروخدا برام دعا کنین این ماه رفتم مشهد دخیل بستم به امام رضا خدا کنه صدامو شنیده باشه😭😭😭😭😭😭😭