2777
2789

بر گرفته شده از برنامه وینی😂

طرف تو قرار اول چکار منه کنسله؟

بعد اینکه یع اخلاق خوبتون تو رابطه با یک اخلاق بدتون و بگین

تایپ ظاهری مورد علاقه اتون 

خط قرمزتون؟

خودم اول جواب میدم 

سوال اول=مثلا جوری حرف بزنه که حس کنم مرکز جهانه و خیلی از خود راضیه و منم منن میکنه (اعتماد به نفس بیش از حد) یا مثلا سوالایی بپرسه که جاش تو قرار اول نیست واقعا کنسله برام

سوال دوم=اخلاق خوبم اینکه وقتی تو رابطه ام صدمو واسه طرفم میزارم یعنی ذغدغه اش میشه دغدغه ام شاد باشه باهاش شادم ناراحت باشه باهاش ناراحتم و سعی میکنم حالشو خوب کنم و در همه حال کنارش باشم 

اخلاق بدم اینکه وقتی از چیزی ناراحت میشم تو خودم میریزم و بروز نمیدم و این باعث میشه که فرصت توجیح کردنو از طرف مقابلم بگیرم شاید سو تفاهم شده باشه اما من با بازگو نکردنش و جمع شدن این ناراحتی ها در دلم باعث میشه که شخصیت جدیدی از اون آدم بسازم که شاید حاصل همین سو تفاهم ها باشه و طرف از چشمم بیوفته

سوال سوم=تایپ ظاهری مورد علاقه ام اینه که تیپش کاملا مردونه باشه موهاش ترجیها فر نباشه ته ریش داشته باشه هیکلش رو فرم باشه قدش بلند باشه با اعتماد به نفس و با شخصیت و خوش برخورد باشه تتو هم اگه داشته باشه خوبه ندلشتم مشکلی نیست😂

خط قرمزم هم اینکه وقتی میگم از کاری بدم میاد طرف ذیگه تکرارش نکنه واقعا رو مخمه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

به هرچند تا که تونستید جواب بدید

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیجش مسدود شد 😂

اره هم وینی هم اشکان و دانیال

اگه خسیس باشه کنسله 

خط قرمزم لاس زدن به عنوان معاشرتی بودنه از مردی که با همه لاس میزنه و گرم میگیره حالم بهم میخوره

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
پیجش مسدود شد 😂

چرااا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

اگه خسیس باشه کنسله  خط قرمزم لاس زدن به عنوان معاشرتی بودنه از مردی که با همه لاس میزنه و گرم ...

خط قرمزت خیلی قشنگه 👌

خیلی مغرور باش یا خیلی ترسو باش کنسل ظاهری قدبلند  خیانت و بی احترامی هم خط قرمز

البته خیانت و بی احارامی نکردن که وظیفع هرکی هست که میره تو رابطه و رعایت نکردنش نشون دهنده نداشتن شعور رابطه است اما خوب بود👌

۱_نوع صحبت کردن و ادب خیلی برام مهمه رسمی صحبت کنه و احترام بزاره

۲_اخلاق بدم که اینو بهم گفتن خیلی سردم و اخلاق خوب ندارم متاسفانه.

۳_هیچی که استایل مناسب داشته باشه کافیه . مهم خودشه

یه سربه تاپیکم بزن عزیزم نظر بده

قرار اول فقط از خودش تعریف کنه و کلا خودشیفته باشه کنسله

اخلاق خوبم عصبانیتمو خوب کنترل میکنم

اخلاق بدم زیاد حرف میزنم 😂

ظاهر موردعلاقم حتما باید ریش داشته باشه 😂

زیاد رسمی و اتو کشیده نباشه، خیلی لش و هیپ هاپم نباشه.

خط قرمزم بی احترامی کنه حالا به هر صورتی

اولی سوالای خیلی شخصی بپرسه و بیشتر نگاه جنسی داشته باشه 😑

اخلاق خوبم اینه که احساساتمو واقعی میگم و دروغی در کار نیست اخلاق بدم اینه که حساس هستم یکم 

تایپ ظاهری طرف ورزشکار باشه بلند قد موهای پرپشت پوست سفید و یه قیافه مردونه خوب در کل که ریش باشه جذابتره

خط قرمزم خیانته ولی بعد رابطه 

البته خیانت و بی احارامی نکردن که وظیفع هرکی هست که میره تو رابطه و رعایت نکردنش نشون دهنده نداشتن ش ...

اره دقیقا ولی متاسفانه جوری شده ک آدم باید تشکر کنه ک طرف وفادار متعهد و.... در حالی ک واقعا وظیفش

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

توی قرار اول به یه دختر بدحجاب نگاه کنه ‌و در موردش نظر بده(این مورد برام پیش اومده) 

یه اخلاق خوبم اینکه شنونده خوبی هستم به همه فرصت حرف زدن میدم حتی اگه چرت بگن ...اخلاق بدم اینکه زیاد هیجان زده نمیشم

تایپ ظاهری مورد علاقه ام قد بلند خوش هیکل و خوش اخلاق و شوخ باشه... قیافه اش مردونه باشه

خط قرمزم اینه که بفهمم طرفم بیماری روانی داره