2777
2789
عنوان

کاش شوهرم بیاد دنبالم

735 بازدید | 24 پست

لطفا هرکی این پی امو میخونه برام صلوات بفرسته و دعاکنه اکه صلاحه شوهرم با خواست خودش بیاد دنبالم برگردیم زندگیمون یا هم که مهرش از دلم بیرون بیاد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر نکنید از خونتون فقط بی عزتیه هیچ فایده ای نداره ، بچه‌ی مردم شمارو اذیت کرده پدر و مادر شما باید با دیدنتون حرص بخورن و اذیت شن؟ قدرتمند بمونید و زندگیو درست کنید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ان شاءالله بیاد 

عزیزم تا میتونی صلوات بفرستید 

من هر موقع عاجزم زیاااااد صلوات میفرستم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
میشه به من بگی منم شوهرم نمیاد دنبالم بلاتکلیف موندم نمازم میخونم نماز شبم خوندم ولی اثر نداشته

خب شما باهاش لجبازی کردی باید تا میگفت برگرد برمیگشتی مگه بچه ای

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
 خب شما باهاش لجبازی کردی باید تا میگفت برگرد برمیگشتی مگه بچه ای

من بهتر می‌شناسمش این برگرد گفتنش یعنی برنگرد 

اگه میخواست برگردم بهم زنگ میزد یا حداقل جواب زنگ و پیام های منو میداد 

ولی اظهارنامه داده که تو دادگاه مدرک داشته باشه 

خدایا شکرت🤍
من بهتر می‌شناسمش این برگرد گفتنش یعنی برنگرد  اگه میخواست برگردم بهم زنگ میزد یا حداقل جواب ز ...

تو تاپیک قبلیت نوشتی زنگ زد برگرد خودم میرسونمت باید برمیگشتی عزیز

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒