2777
2789

دوستان دخترم چهار ماه و ۱۸روزشه

خیلی شکمو با شیر سیر نمیشه میشه فرنی بهش بدم از الان ؟اب میوه میشه بهش بدم؟ اما ن مقدار زیاد...شما ب نوزادتون از کی‌غذای کمکی‌دادین؟

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

بچه ها باهم فرق دارن ، من یکی از دخترامو ۷ ماهگی شروع کردم یکیشونو ۴ ماه و نیم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون ۴ ماهگی شروع کردم ب غذا دادن مثل فرنی ، حریره بادام، زرده تخم مرغ با ابجوش قاطی کن یکم ک له شده بده بخوره

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اب میوه که اصلا مجاز نیست اما اگه بچت دلدردی نیست و شکموعه حتما شروع کن

دل دردی نیست  ولی ریفلاکس داشت بعد خیلی شکمو روزی ی شیر میخوره 

نرمالش از ۶ ماهگیه ولی من به بچه دومی م از ۴ ماهگی غذای سبک میدادم چون دوست داشت ولی از نظر پزشکی کا ...

پسرمم از چهارماهگی دکتر گفت شروع کن ریفلاکسی بود گفت با فرنی شروع کن سبک 

دل دردی نیست  ولی ریفلاکس داشت بعد خیلی شکمو روزی ی شیر میخوره

ماشالله

اتفاقا برای رفلاکس میگن زودتر شروع کنید

وزن گیریش خوبه؟ چند کیلوعه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اب میوه که اصلا مجاز نیست اما اگه بچت دلدردی نیست و شکموعه حتما شروع کن

مادرم همش بهش اب پرتغال طبیعی ب مقدار کم میده میگمش میگه ب شما کله پاچه دادم چتون شد😁😁😁😁

مادرم همش بهش اب پرتغال طبیعی ب مقدار کم میده میگمش میگه ب شما کله پاچه دادم چتون شد😁😁😁😁

وای اشتباه محض

بببین به شدت اب پرتقال رفلاکسو تشدید میکنه

دکتر بهم گف پوره سیب و اینا از الان شروع کنم ولی اب میوه ۸ و ۹ ماهگی...اونم اگه حساسیت نداد

الان دختر من ۸ ماهشه اما پرتقال میدم بهش دور دهنش قرمز میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خوشبحالتون. بچه من هشت ماهش تموم شد. هیچ نمیخوره😭ن فرنی ن حریره. اوق میزنه همه رو میریزه بیرون😭 ف ...

منم دخترم دوستم اینجور بود غذارو‌طعم دار میکرد