2777
2789

دیگه طبیعی واسه عهد بوقه 

اون موقع امکانات نبوده تنها راهشم طبیعی 

الان که علم پیشرفت کرده و پول هست میرن سزارین. آخه چه سوالبه معلومه سزارین (البته بماند که اختیار روش زایمان دست خودمون نیست و برای همون طبیعی شم پول زیاذ میگیرن)

⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😀😀😀اره دبگه خربزه میخوریم پای لرزشم باید بشینیم ، من موندم نقش اقایون چیه واقعا تو تولید مثل ...

هیچی نقش برگ کرفس تو ترشی

نه مزه داره نه مزه میده...

اصلا نگران نباش به لحظه های بعدش و دیدن نی نی فک کن خیلی قشنگه

حالا ماهت که بره بالاتر و سنگین بشی میگی فقط بزام هرجور شده😁

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دیگه طبیعی واسه عهد بوقه  اون موقع امکانات نبوده تنها راهشم طبیعی  الان که علم پیشرفت کر ...

اون بی حسی که میزنن میگن عوارض داره و همین ادمو دودل میکنه 

هیچی نقش برگ کرفس تو ترشی نه مزه داره نه مزه میده... اصلا نگران نباش به لحظه های بعدش و دیدن نی نی ...

🤣🤣🤣اره دقیقا همین نقش رو دارن 

تا حالا تجربشو داشتی ؟

راضی بودی از سزارین ؟

آره خدا رو شکر یمقدار کمر درد مونده هنوز فقط بعد عمل گفتن چیزی نخور تا شکمت کار کنه باعث شد شیرم کم شد بچم زردی گرفت نباید گوش میکردم زن داداشم گوش نکرد این مشکل رو نداشت

اون بی حسی که میزنن میگن عوارض داره و همین ادمو دودل میکنه 

هیچی نداره

فقط چند ماه کمردرد داری گاهی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
هر دوتاش سخته  بستگی به بدن و شرایط خودت داره  اطرافیاانم به راحتی زایمان طبیعی میکنند&n ...

از کجا میشه فهمید بدنمون چطوریه ؟و واسه کدوم بهتره ؟ زایمان اولمه اخه

از کجا میشه فهمید بدنمون چطوریه ؟و واسه کدوم بهتره ؟ زایمان اولمه اخه

من طبیعی رو انتخاب کردم با همه ترسی که نسبت به زایمان داشتم حس کردم بهتر از بیهوشی و عمل هست 

ولی سزارین شدم 

آخر بارداری با معاینه میفهن 

تو نقاشِ زندگی خودتی ، قلمِ نقاشیتو به هیچکس نده.... 🎈