2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکهای زندگی با نامادری

573 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من دو تا تاپیک در مورد دخترانی که مادر از دست داده بودن (به شکلهای مختلف ) خوندم 

دلم خواست از مادر خودم بگم 

که واقعا بعضی از مادرها از خیلی از نامادریها بدتر هستن و هیچ کس هم برای ما که بچه هاشون هستیم دلسوزی نمیکنه واگه تحت فشار حرفی بزنیم همه به ما حمله میکنن 

خواستم بگم حرفهایی که اینجا میزنم تا به حال به کسی غیر از همسرم نزدم 

اونم از روی ناچاری و بی پناهی بوده اگه اینجا مینویسم به خاطر اینه که خیلی دلم گرفته و دوست دارم اوناییکه از بی مادری خیلی مینالن بدونن بعضی از مادرها نبودنشون از بودنشون بهتره و حال عده ای از مادردارها هم بهتر از اونها نیست و بعضا بیچاره ترن

من تاحالا مادر ظالم ندیدم اصلا باورم نمیشه😔😔

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان  بعد از مدتها خواننده ی خاموش بودن 

دلم خواست که منم درد و دل کنم

از مادری بگم که از طریق دختر ساده و کوچیکش دوست داشت به مردها نزدیک بشه و پسر های فامیل رو به خونش بکشونه 

دقیقا 

مادر تنی من کاری باهام کرد که دشمن با دشمنش نمیکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بعد خیلی جالب بود که بعد از مدتی پشت سرم خیلی حرفها پیچید و منم از همه جا بیخبر 

چون وقتی شما یه حرفهایی رو از والدین میشنوید کلا فکر نمیکنید این راه غلطه 

پدرم هم که کلا مردونگی نداشت و مرد بی بخار و بی غیرتی بود 

حالم بد میشه از اینهمه منفعل بودنش 

بعد کمی متوجه شدم که تو چه وضعیتی هستم البته نه کاملا چپن هنوز گیج بودم

تصمیم گرفتم ازدواج کنم چندتا خواستگار از دوستان پدرم بودن اونم به خاطر یکسری موقعیت های پدرم 

که مادرم مخالفت میکرد 

فقط دوست داشت با بدبخت بیچاره ها ازدواج کنم 

الانم هر کاری میکنه که جداشم 

جالبه که میگه شوهرت داغوونه و خودش هم این داغوون و برام انتخاب کرده 

و پیشنهاد داده که جدا شو یک پسر دیگه برات درنظر گرفتم 

کلا انگار از وقتی که منو عروس کرده فقط تلاش میکنه که جداشم