2777
2789

سلام دختر خاله هشت نه سالم رو بعد چند وقت دیدم سر به سرش گذاشتم باهاش بازی کردم دیدم حرفای زشت و فحش یاد گرفته گفتم این حرفای قشنگی نیست زشته و اینا

حتی دیدم به مادرش گفت ج... ده و من خیلی برام عجیب بود خالم با خنده برخورد کرد

نشستم بهش گفتم اگه حرف زشت بزنی دوستت ندارم و اینا

گفت اگه منو این میگی پس داداشیم چی

گفتم داداشیت چی گفت داداشیم از حموم لخت میاد بیرون 

حرفای زشت به مامانم میزنه

یا یه حرفای زشت گفت که نمیگم خودتون متوجه بشین

برادرش هم ۱۵سالش بیشتر نیست من واقعا نمیدونستم به این بچه چی بگم بحث رو عوض کردم گفتم بیا بریم خوراکی خوشمزه درست کنیم

اینم بگم با خالم نمیشه صحبت کرد و بنده خدا عصبیه نمیشه اروم باهاش صحبت کرد بنطرتون به مادرم بگم؟اصلا باید رفتار خاصی نشون بدم؟

و یا اینکه انگار نشنیدم

لطفا راهنمایی کنید ممنون

اهمیت نده

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش خانواده ها بیشتر روی تربیت بچه هاشون وقت بذارن

اوضاع جامعه اصلا خوب نیس🥲

نه بهش نگو ، نهایتا میگه به تو چه

اون اگه مادر بود که نمیذاشت بچه هاش اینجور بشن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یاخدااااا اینا بزرگ بشن چی میشن

خوشبخت میشن 

والا خواهر از روز اول خلقتم هرچی ادم سلیته بد دهن پاچه پاره دیدم الان چارتا ملکه رو میکنه تو جیبش 😐هر ۰یم ادم با ابرو و مودب و با شخصیت دیدم خون ب دلش شده 

نه دخالت فقط باعث میشه شما آدم بده بشین اون بچه بهرحال بجز مادر، پدر هم داره 

و فش رو همین طوری یاد نگرفته توی جوش بوده پس حتما پدر مادر طرف بی ادب بودن ک اینطوری بوده 

الان 15 سالگی ماهم به لطف بلوغ حرفای زشت شاید شنیده باشیم حتی شاید خیلی از بچه ها اون سن به رفیقاشون فش به شوخی بگن اما جرعت اینکه به پدر مادرشون بگن نداشتن 

پس خود پدر مادر اون حریم حرمت رو شکستن ک بچه فش دادن براش عادیه 

15ساله ازحموم لخت میاد بیرون؟؟!!!!!😑

کربلا به ماآموخت اصلح راانتخاب کنیم حتی اگر72نفر باشیم 💔         باآل علی هرکه دراُفتاد وراُفتاد..لبیک یاخامنه ای ،لبیک یاحسین است💖جانم فدای رهبر   💞      💞   گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز،سردارعزیز راهت ادامه دارد  .....  پاینده جمهوری اسلامی ایران  ...    الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم                                    کوروش بازوی نظامی یهود بوده همه تاریخ نویسانی که از کوروش تعریف و تمجید می کنند یهود ی بوده اند. فرزند کوروش به اسم خشایار مست ملنگ باعث کشتار عظیم ایرانیان شد که به عید پوریم یهودیان معروف است. تنها حکومتی که سکه ای از آن پیدا نمی شود هخامنشی است در حالی که ماقبل هخامنشی سلسله هایی دارای سکه مضروب هستند. هخامنشیان یک نیروی نظامی بودند و هیچ ارتباطی با اقوام ایرانی نداشته اند..  ..رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت....ما رجایی را شنیدیم و رئیسی را دیدیم